Kafa bir milyon..

Uygun şıkları seçelim lütfen..

• 2. evlilikten de hayır yok, hepsi aynı b.k. Bari çocuk yoldaş olur.

OY: 11 7,7%
  • Çocuk olmasa tekrar evlilik denemeye değer..

OY: 33 23,1%
  • Hayatımda pişman olmadığım tek şey çocuk. Boşansam da değişmez.

OY: 60 42,0%
  • En temizi : Koca yok, çocuk yok, umut var. :)

OY: 46 32,2%
  • Annelik güzel bir duygu. Çok düşünüp, kafa karıştırıp ertelediğine yazık..

OY: 35 24,5%

• Ankete Katılan
    143
Black Mirror'ın yeni bölümü gibi mi olacak bu ehehe. Biz şıkları seçeceğiz, siz hayatınızı bizim şıklarımıza göre mi kurgulayacaksınız? Sakın ha böyle bir şey yapmayın. Çoğunluğun değil, sizin fikriniz önemli. Ben öylesine sordum, genel sordum demeyin; kimse kendisini ilgilendirmeyen soruları durduk yere sormaz. :)

Ben yerinizde olsaydım bu şıkların her birinde birer senaryo kurgulardım. Hangi senaryoda en mutluysam, onu seçerdim. Sonu düşündüğünüz gibi bitmeyebilir ama hangimiz ilerlediğimiz yolun sonunu biliyoruz ki? Kafamıza uyan, en mutlu olduğumuz yol hangisi ise onu seçiyoruz.

Şıklardan hicbir sey anlamadım ya.
Sancılı bir evliliğiniz varmış,ikinci evlilikten de hayır yok diye baslayan bir şık koymuşsun; normalde sütten ağız yanar yoğurt ufleyerek yenir yani çok ilerisi için plan olmuş o şık.
Bu evliliğin devam etmeyecegini hissediyorsan bebek düşünmemelisin çünkü bencillik olur,bile bile babasız büyütme lütfen. Ben şıklardan 'Koca yok çocuk yok umut var'i seçiyorum. Evliliğiniz için elinizden gelen her fedakarlığı yaptıysanız tabiki,insallah kurtarır mutlu olursunuz

Çocuk yapın.
Asla pişman olmayacaksınız.
Koca moca umrunuzda olmayacak.
Tek ve sonsuz aşkınız olcak evladınız.
Onunla yeniden doğcaksınız ve iyi yönde nekadar değiştiğinizi görceksiniz.
Bu mucizeye kapıları kapatmayın.

bosan, yeniden asik ol, evlen, o evlilikte cocuk yap.

icimden gelen mantiksiz filtresiz fikrim bu. yaptim, gayette mutlu ve cok asiri memnunum.

ama yasin riskli..oyle ha diyince de asik olmuyor ki insan, kaldi ki evlensin, cocuk yapsin. ayrica disarda normal erkek sayisi belirli bir yas ustu oldukca zor, manyak dolu heryer. erken belki onlari dusunmek icin, kusura bakma, ama gerceklerde bu sekilde.

Ben çocukların kötü giden evliliklerde kaçınılmaz sonu hızlandırdığını,iyi evliliklerde de mutluluğa mutluluk kattığına inanırım ama size bebek yapın diyeceğim.
7 yıldır süründüğü halde üstelik çocuk da yokken bitmeyen evlilik bundan sonra da bitmez sanmıyorum.Çaresizlik falan da değil çalışıyormuşsunuz.Demekki seviyorsunuz.O zaman yapın

bosan, yeniden asik ol, evlen, o evlilikte cocuk yap.

icimden gelen mantiksiz filtresiz fikrim bu. yaptim, gayette mutlu ve cok asiri memnunum.

ama yasin riskli..oyle ha diyince de asik olmuyor ki insan, kaldi ki evlensin, cocuk yapsin. ayrica disarda normal erkek sayisi belirli bir yas ustu oldukca zor, manyak dolu heryer. erken belki onlari dusunmek icin, kusura bakma, ama gerceklerde bu sekilde.

Niye kusura bakayım:)
Bunların farkında olduğum için ilk şıkkı koydum.
Muhtemelen bu yaşımda, elimdeki bu hayal kırıklıklarıyla
aşık olmam imkansız.
Düzgün adam yok denecek kadar az, beni bulacak mı?
Ne zaman?
O zaman çocuk için belki çok geç olacak.
Hepsini biliyorum.
Sizin mutlu olmanıza sevindim.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Bende 7 yıllık evliyim 2 kızım var. Çocuklarımı çok seviyorum iyiki varlar ama çocukla mutsuz evlilik çok zor. o gerginlikte onları büyütmek çok zor.Onlar varken ayrılmak çoooook zor..

Niye kusura bakayım:)
Bunların farkında olduğum için ilk şıkkı koydum.
Muhtemelen bu yaşımda, elimdeki bu hayal kırıklıklarıyla
aşık olmam imkansız.
Düzgün adam yok denecek kadar az, beni bulacak mı?
Ne zaman?
O zaman çocuk için belki çok geç olacak.
Hepsini biliyorum.
Sizin mutlu olmanıza sevindim.
Sağlıklı doğumlar dilerim.
7 senedir suruklenen bir evlilik demissiniz, gercekten bitirecek olsaydiniz sanki simdiye kadar coktan bitirmis olurdunuz gibime geliyor. bitiremediginize gore vazgecmediginize gore tutunabildiginiz biseyler var. o tutundugunuz seylere daha cok konsantre olsaniz. demekki var guzellikler hayatinizda. bukadar mantik cercevesinde dusunen konusan biri bunca zaman ‘cile’ cekmez bir evlilikte gibime geliyor. iyi bir baba olacagina inaniyorsaniz, denemeye deger belkide. zor bir karar, Allah yardimciniz olsun.

Evli degilim ve cocuk sahibi olmayi uzun vadede hic dusunmuyorum ama erkek arkadasima hep dedigim bir sekilde hamile kalsam dogururum, sen bebegin hayatina istedigin kadar dahil olabilirsin. Tek ebeveyn ile buyuyen cok cocuk var dunyanin sonu oldugunu dusunmuyorum ve yasam hakkini elinden almaktan daha iyi bir secenek kendi sartlarimda. Sizin durumunuzda olsam surpriz olarak hamile kalsam basim ustune der ama tedavi gorup cocuk yapmak icin ugrasmazdim.

Hayır ölmeyip sürünen bir evliliğim var..
7 yıldır da sürünmekte..
Mutsuz bir evlilikte cocuk dünyaya getirilmesi o cocugun surekli mutsuz ailesine maruz birakilmasi bana çok yanlıs geliyor. Herkes ikinci sansi hakeder ihtimaliniz varsa bosanin kendinize yeni ve mutlu bir hayat kurun yalniz yada biriyle ondan sonra eger birgun tekrar evlilik dusunurseniz ozaman cocuk dusunmeniz daha dogru olur. Benim fikrim bu

Back
X