Aynen:)Bende iyiyim iki telden çalıyoruz
Maşallah canım Allah bağışlasın ve Allah kurtarsın hemseriyiz neresi izmiriniyyim izmirden ben. 1 oglum var.2.ye hamisim.
Teşekkürler canımtopiğin hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım. BayraklıMaşallah canım Allah bağışlasın ve Allah kurtarsın hemseriyiz neresi izmirin
Torbalı canım bende çocukların cinsiyeti ne yaş kacTeşekkür ederim canım. Bayraklı
Allah anali babalı büyütsün canım hepimizin evladınıErkek ve kız 34 yaş
Benle ilgilenmediniz o yüzdenKız niye ayrı topik açtın? Vard bizim topik
Aşkolsun sevdim ben seni. . Hele son konuda seni polemiğe çektiler ya . Ordq tamamen senle aynı düşünüyorumBenle ilgilenmediniz o yüzdenorda da yazıyorum burda kimse yazmıyor zaten
Yaa neler diyolar okudun demi ülkemi begenmiyolar ama burda yaşamaya devam ediyorlar bana diyokar farklı medya kanalları takip et diye kendileri nereyi takip ediyor bilemiyorum Allah akıl fikir versinAşkolsun sevdim ben seni. . Hele son konuda seni polemiğe çektiler ya . Ordq tamamen senle aynı düşünüyorum
Canım sus suss.. burda da banlanmayalımYaa neler diyolar okudun demi ülkemi begenmiyolar ama burda yaşamaya devam ediyorlar bana diyokar farklı medya kanalları takip et diye kendileri nereyi takip ediyor bilemiyorum Allah akıl fikir versin
Haklısın daha yeni bandan kurtuldumCanım sus suss.. burda da banlanmayalım
Sağol canım pek talep görmedi amaguiding88 cnm merhaba yeni topigin hayirli olsn :))))
Biraz ole olmus ama sn toplucn arkdslrni herkesi etiketlyp cagrcn :))) bnde brkac konu actm turt ckti snn yine iyi :)))Sağol canım pek talep görmedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?