Kafa dengi birini arayip bulamayanlar toplanalım

Allaha sonsuz sukurler olsun cok memnunum aileme yakin oturuyorum zten skildikca onlr gelr bn giderm en azndn yanlz kalmiom esimde ii cok sukur iste bizdeki dertte henuz cock yk oda olursa Allahin izniyle en azndan bir eksigim tmmlanir
İnşallah olur canım hayırlısıyla dua edicem senin için esirgeme kurumu var mi yakında sizin

Allaha skur bir sorunm yok dr olur diyo henuz nasip deil demekki cok skur evlat edinck gibi imkansizlrda deiliz zaten olsamda dusunmem oyle bsy onern icin saol
Canım benim olmadığı için değil benim yakinimda olsa yine giderdim gönüllü anne olmak çocukların yüzünü güldürmek güzel bişey bence onun için söyledim

Canım benim olmadığı için değil benim yakinimda olsa yine giderdim gönüllü anne olmak çocukların yüzünü güldürmek güzel bişey bence onun için söyledim
Anladm ama kendime uzuntu vrmaktb baska br ise yaramaz smdi snn vr ve kolay elde ettn die bole dusunuosun nysee Rabbim herkese nasip eder ins hayrlisi olsn hersyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…