İnşallah olur canım hayırlısıyla dua edicem senin için esirgeme kurumu var mi yakında sizinAllaha sonsuz sukurler olsun cok memnunum aileme yakin oturuyorum zten skildikca onlr gelr bn giderm en azndn yanlz kalmiom esimde ii cok sukur iste bizdeki dertte henuz cock yk oda olursa Allahin izniyle en azndan bir eksigim tmmlanir
Saol cnm yok cnn nedenn sordun ?İnşallah olur canım hayırlısıyla dua edicem senin için esirgeme kurumu var mi yakında sizin
Belki ziyaret etmek gönüllü anne olmak iyi gelir diye düşündümSaol cnm yok cnn nedenn sordun ?
Allaha skur bir sorunm yok dr olur diyo henuz nasip deil demekki cok skur evlat edinck gibi imkansizlrda deiliz zaten olsamda dusunmem oyle bsy onern icin saolBelki ziyaret etmek gönüllü anne olmak iyi gelir diye düşündüm
Canım benim olmadığı için değil benim yakinimda olsa yine giderdim gönüllü anne olmak çocukların yüzünü güldürmek güzel bişey bence onun için söyledimAllaha skur bir sorunm yok dr olur diyo henuz nasip deil demekki cok skur evlat edinck gibi imkansizlrda deiliz zaten olsamda dusunmem oyle bsy onern icin saol
Anladm ama kendime uzuntu vrmaktb baska br ise yaramaz smdi snn vr ve kolay elde ettn die bole dusunuosun nysee Rabbim herkese nasip eder ins hayrlisi olsn hersyin...Canım benim olmadığı için değil benim yakinimda olsa yine giderdim gönüllü anne olmak çocukların yüzünü güldürmek güzel bişey bence onun için söyledim
Gel canım gel nasılsın nerden katiliyosun=)Bende gelemmi
Amin canım inşallah Rabbim hayirlisini versin hakkinizda ama üzülme nolurAnladm ama kendime uzuntu vrmaktb baska br ise yaramaz smdi snn vr ve kolay elde ettn die bole dusunuosun nysee Rabbim herkese nasip eder ins hayrlisi olsn hersyin...
Uzulmuorm sdce sna kirildm anlayissiz konstn nyse bn ckiorm aeoAmin canım inşallah Rabbim hayirlisini versin hakkinizda ama üzülme nolur
Özür dilerim canım kusuruma bakma dusunemedim kirilacaginiUzulmuorm sdce sna kirildm anlayissiz konstn nyse bn ckiorm aeo
Kız ne ara evlendimn maşallah sana ya ben 28 yaşındayım bende izmirdw yaşıyorum bi oğlum var dört çocuk muİyim şükür canm izmirden katılıyorum 24 yaşındayım 9 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim 4. Olsun diye ugrasiyoruz
Valla bende ikizlerle gezmeye gidecem bakam alt komşuya:)))))Canım.benim sağol çok önce acmistim lady beni topa koydu da topige geri döndümiyiyim sen nasılsın çocuklar nasıl :*
Niye kız ilk defa mi diari cikiyonValla bende ikizlerle gezmeye gidecem bakam alt komşuya:)))))
Giyiniyoruz ne giyeceğimi bilemedim heyecan içindeyim
İlk defa ikizlerle otobüse bindik:)))Niye kız ilk defa mi diari cikiyon
Neresinde izmir in canm valla bi ara evlendim bende hatirlamiyorumKız ne ara evlendimn maşallah sana ya ben 28 yaşındayım bende izmirdw yaşıyorum bi oğlum var dört çocuk mu
15 yaşında mı evlendin kuzum senİyim şükür canm izmirden katılıyorum 24 yaşındayım 9 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim 4. Olsun diye ugrasiyoruz
Evet canim15 yaşında mı evlendin kuzum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?