Evet canım herkese kapımız açık =) başka topik vardı ya.o yüzden ordan devam ediyoduk:) eee napiyon bakalim nasılsınBiraz ole olmus ama sn toplucn arkdslrni herkesi etiketlyp cagrcn :))) bnde brkac konu actm turt ckti snn yine iyi :)))
Evet bnde orda yazisiorm hic napiim ayni iste deisiklik yk sn napiosun duzelmeer vrmi durumlarda iyisin insallahEvet canım herkese kapımız açık =) başka topik vardı ya.o yüzden ordan devam ediyoduk:) eee napiyon bakalim nasılsın
Dün iyiydi gayet ama bekliyorum bizi neler bekliyo diye sen istediğim gibi ol seni başımın üstünde gezdiririm diyoEvet bnde orda yazisiorm hic napiim ayni iste deisiklik yk sn napiosun duzelmeer vrmi durumlarda iyisin insallah
İstedigi nasilmiski snucta snn bir krakterin vr bbu deistirrmessin haaa tbki bazi rhatsizlk duydugu huylarina dikkt edeblirsin ama sn bosanmak istedgni belli et ozmn da duzlmesse dahada duzlmez. Allah yardmcin olsn cnmDün iyiydi gayet ama bekliyorum bizi neler bekliyo diye sen istediğim gibi ol seni başımın üstünde gezdiririm diyo
O da bırakmayacağımi dusunuyo onu o yüzden böyle yapiyo nasıl olsa affediyorum ya beni tehdit ediyor ki kendimi duzwlteyim daha napayim bilemedim ise girdim oglumdan ayrı kaliyorum eve gidiyorum is yapıyorumİstedigi nasilmiski snucta snn bir krakterin vr bbu deistirrmessin haaa tbki bazi rhatsizlk duydugu huylarina dikkt edeblirsin ama sn bosanmak istedgni belli et ozmn da duzlmesse dahada duzlmez. Allah yardmcin olsn cnm
O da bırakmayacağımi dusunuyo onu o yüzden böyle yapiyo nasıl olsa affediyorum ya beni tehdit ediyor ki kendimi duzwlteyim daha napayim bilemedim ise girdim oglumdan ayrı kaliyorum eve gidiyorum is yapıyorum
Ooo hg adasim nasılsın bakim=)Bende geldim
Ben çok kez söyledim gideceğimi ama gidemedim bi kere gittim.ışte o yüzden guvenmiyo bana yarı yolda birakiyosun beni diye dün dedi bana ben olmazsam yoklugumu anlarsın diyo ben olmazsam sen anlarsın asıl dedim sen zaten yoksun ki diyo sevmiyomusum onu o yüzden yokmusum yaniCnm snnelinden gelenin fazlasini yapiorsun sorun snde deil zten onda ama bosanmak dusunceni ona iice asilaki korksun sni kybetmenn korkusuna grsin belki ozmn ic dunyasinda bazi syleri daha ii anlar. O da alisti tbi naslsa affedio hem sesssiz kalio oda veryansin yapio ama bu sekilde brdha olmayacni sole tehtit ederse ayrilacagm zten de birkez dha tehtit ederse snde onu tehtit et :)))
Seni gördüm geldimOoo hg adasim nasılsın bakim=)
Canım.benim sağol çok önce acmistim lady beni topa koydu da topige geri döndümSeni gördüm geldim
Görmemiştim konunu
Nasılsın canım
Ozaman snde sevdigini belli eden bsyler yap o sevmiosun diye bu sekilde davranablir sna kafasi tkintili demek. Bu aksam en azndan gzl bir sofra hazirla geldiginde hazir olsun basbasa evde gzlcene yiyin dans edin birkac adim o birkac adim sn atrsan duzelir bnce sevgi varsa hersy vrdir yeterki siz isteyin...Ben çok kez söyledim gideceğimi ama gidemedim bi kere gittim.ışte o yüzden guvenmiyo bana yarı yolda birakiyosun beni diye dün dedi bana ben olmazsam yoklugumu anlarsın diyo ben olmazsam sen anlarsın asıl dedim sen zaten yoksun ki diyo sevmiyomusum onu o yüzden yokmusum yani
Evet biseyler de yapmak istiyorum sürprizler yapmak istiyorum ama heves kalmiyo ışte düşününce yaptıklarını sürekli kuruyo kafasında onu aldatacagimi dusunuyo nedenseOzaman snde sevdigini belli eden bsyler yap o sevmiosun diye bu sekilde davranablir sna kafasi tkintili demek. Bu aksam en azndan gzl bir sofra hazirla geldiginde hazir olsun basbasa evde gzlcene yiyin dans edin birkac adim o birkac adim sn atrsan duzelir bnce sevgi varsa hersy vrdir yeterki siz isteyin...
İste sorun sevmedgini dusunmesi ve kendisinnde kotu davrndgni bildigi icin baskasna gonlunun kayablicegi ama sn birkac adm at cabani ver onu svdigine inandir ozmn sna dha farkli olmassa karrlrni ona gore verirsinEvet biseyler de yapmak istiyorum sürprizler yapmak istiyorum ama heves kalmiyo ışte düşününce yaptıklarını sürekli kuruyo kafasında onu aldatacagimi dusunuyo nedense
Evet insallahbyaparim bu dediklerini canım haklısınİste sorun sevmedgini dusunmesi ve kendisinnde kotu davrndgni bildigi icin baskasna gonlunun kayablicegi ama sn birkac adm at cabani ver onu svdigine inandir ozmn sna dha farkli olmassa karrlrni ona gore verirsin
Baska yapilck bsey goremiorm insallah hersy duzelir cnm :*Evet insallahbyaparim bu dediklerini canım haklısın
İnşallah canım Allah razi olsun senin de duaların kabul olur insallahBaska yapilck bsey goremiorm insallah hersy duzelir cnm :*
Aminnn sndende Allah razi olsun saolasin cnmİnşallah canım Allah razi olsun senin de duaların kabul olur insallah
Günlerin nasıl geçiyor bakalım memnunmusun hayatındanAminnn sndende Allah razi olsun saolasin cnm
Allaha sonsuz sukurler olsun cok memnunum aileme yakin oturuyorum zten skildikca onlr gelr bn giderm en azndn yanlz kalmiom esimde ii cok sukur iste bizdeki dertte henuz cock yk oda olursa Allahin izniyle en azndan bir eksigim tmmlanirGünlerin nasıl geçiyor bakalım memnunmusun hayatından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?