Kafa dengi birini arayip bulamayanlar toplanalım

Dün iyiydi gayet ama bekliyorum bizi neler bekliyo diye sen istediğim gibi ol seni başımın üstünde gezdiririm diyo
İstedigi nasilmiski snucta snn bir krakterin vr bbu deistirrmessin haaa tbki bazi rhatsizlk duydugu huylarina dikkt edeblirsin ama sn bosanmak istedgni belli et ozmn da duzlmesse dahada duzlmez. Allah yardmcin olsn cnm

İstedigi nasilmiski snucta snn bir krakterin vr bbu deistirrmessin haaa tbki bazi rhatsizlk duydugu huylarina dikkt edeblirsin ama sn bosanmak istedgni belli et ozmn da duzlmesse dahada duzlmez. Allah yardmcin olsn cnm
O da bırakmayacağımi dusunuyo onu o yüzden böyle yapiyo nasıl olsa affediyorum ya beni tehdit ediyor ki kendimi duzwlteyim daha napayim bilemedim ise girdim oglumdan ayrı kaliyorum eve gidiyorum is yapıyorum

O da bırakmayacağımi dusunuyo onu o yüzden böyle yapiyo nasıl olsa affediyorum ya beni tehdit ediyor ki kendimi duzwlteyim daha napayim bilemedim ise girdim oglumdan ayrı kaliyorum eve gidiyorum is yapıyorum

Cnm snnelinden gelenin fazlasini yapiorsun sorun snde deil zten onda ama bosanmak dusunceni ona iice asilaki korksun sni kybetmenn korkusuna grsin belki ozmn ic dunyasinda bazi syleri daha ii anlar. O da alisti tbi naslsa affedio hem sesssiz kalio oda veryansin yapio ama bu sekilde brdha olmayacni sole tehtit ederse ayrilacagm zten de birkez dha tehtit ederse snde onu tehtit et :)))

Ben çok kez söyledim gideceğimi ama gidemedim bi kere gittim.ışte o yüzden guvenmiyo bana yarı yolda birakiyosun beni diye dün dedi bana ben olmazsam yoklugumu anlarsın diyo ben olmazsam sen anlarsın asıl dedim sen zaten yoksun ki diyo sevmiyomusum onu o yüzden yokmusum yani

Ozaman snde sevdigini belli eden bsyler yap o sevmiosun diye bu sekilde davranablir sna kafasi tkintili demek. Bu aksam en azndan gzl bir sofra hazirla geldiginde hazir olsun basbasa evde gzlcene yiyin dans edin birkac adim o birkac adim sn atrsan duzelir bnce sevgi varsa hersy vrdir yeterki siz isteyin...

Evet biseyler de yapmak istiyorum sürprizler yapmak istiyorum ama heves kalmiyo ışte düşününce yaptıklarını sürekli kuruyo kafasında onu aldatacagimi dusunuyo nedense

Evet biseyler de yapmak istiyorum sürprizler yapmak istiyorum ama heves kalmiyo ışte düşününce yaptıklarını sürekli kuruyo kafasında onu aldatacagimi dusunuyo nedense
İste sorun sevmedgini dusunmesi ve kendisinnde kotu davrndgni bildigi icin baskasna gonlunun kayablicegi ama sn birkac adm at cabani ver onu svdigine inandir ozmn sna dha farkli olmassa karrlrni ona gore verirsin

Günlerin nasıl geçiyor bakalım memnunmusun hayatından
Allaha sonsuz sukurler olsun cok memnunum aileme yakin oturuyorum zten skildikca onlr gelr bn giderm en azndn yanlz kalmiom esimde ii cok sukur iste bizdeki dertte henuz cock yk oda olursa Allahin izniyle en azndan bir eksigim tmmlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…