Yok kısmetse yarın dönüşYok tanıyamadım kimsiniz siztanıdım.Canım daha donmedinmi ankaradan hemserimi unutmam
İnşallah canım oğlun nasıl iyi mi iyi gezdim yani=) :*Yok kısmetse yarın dönüş
Ooo canım napiyon burdayız artık=)-kızlar ne oluyor burda eller yukarı
niye kız suyu mu çıktı oranınOoo canım napiyon burdayız artık=)-
Yokken burda yazmışlar arkadaslarim sağolsunlar konuşuyoruzniye kız suyu mu çıktı oranın
iyi bakalım konuşunYokken burda yazmışlar arkadaslarim sağolsunlar konuşuyoruz
Sen nereye gidiyosun napiyon uyumamissin dahaiyi bakalım konuşun
uyku tutmadı ya :) sen hayırdır peki kocan yok galibaSen nereye gidiyosun napiyon uyumamissin daha
Evet 11 senelik evliyim. 17Aylik kizim var allahim bagislasinBende izmir canım bi oğlum var evli misin
Gececi bugün arkadaşla komşu vardı akşam geç gittiler oğlumu bekliyorum uyusun diye uyumuyor bende yatcam dauyku tutmadı ya :) sen hayırdır peki kocan yok galiba
yarın iş yok yatarsın ya :)Gececi bugün arkadaşla komşu vardı akşam geç gittiler oğlumu bekliyorum uyusun diye uyumuyor bende yatcam da
Amin canım Allahın herkesin evladını bağışlasın inşallahEvet 11 senelik evliyim. 17Aylik kizim var allahim bagislasin
Kocam sabah gelcek canım nerdee bnde uykuyarın iş yok yatarsın ya :)
Amin insaallahAmin canım Allahın herkesin evladını bağışlasın inşallah
haklısın tatlım :)Kocam sabah gelcek canım nerdee bnde uyku
Iyi canim sen:)Hosgeldin canım naber=))
Günaydın canım iyiyim bende ben evdeym ya oğlum kalktı erkenden=)Iyi canim sen:)
Ohh guzel guzel vakit gecirin sizdeGünaydın canım iyiyim bende ben evdeym ya oğlum kalktı erkenden=)
Kocam evde işten geldi sabah dün gezmeye gittik sahile bugün kv ye gidelim dedi kocam aradık diyo ki biz gezmeye gtcez bizi cagirmiyonuz mu dedi siz bizi cagirdiniz mi diyo kıskançlığa bakOhh guzel guzel vakit gecirin sizdekocan yoksa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?