- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Ama nedenEvet canim
Ama kısmet diyelim hayatım ya laf aramızda sanki evde kalmıştım da hahahaAma neden
Ben 25 te evlendim sanki erken evlendim gibi geliyor:))Ama kısmet diyelim hayatım ya laf aramızda sanki evde kalmıştım da hahaha
Yok sen biraz geç kalmışsın hatta canm 20 22 ideal bence ya sen nerde oturuyorsun ben izmirdeyimBen 25 te evlendim sanki erken evlendim gibi geliyor:))
Ben MalatyaYok sen biraz geç kalmışsın hatta canm 20 22 ideal bence ya sen nerde oturuyorsun ben izmirdeyim
Hosgeldin canım naber=))Eee toplasiyormuyyz burda
Kız üç çocukla otobüsle nasıl bildin yaİlk defa ikizlerle otobüse bindik:)))
Alt kata incem demedinmi sen :))İlk defa ikizlerle otobüse bindik:)))
Maşallah sana erken evlenmissin yani küçük anne olmuşsun Allah evlatlarını anali babalı büyütsün canimNeresinde izmir in canm valla bi ara evlendim bende hatirlamiyorum
Adasim sen kaç yasindaydinBen 25 te evlendim sanki erken evlendim gibi geliyor:))
Nere gidiyorsun ateş almaya mi geldim bakayimİyi geceler selam bay :))
Tabiki canim.nasilsin kendini tanıtır misinBende geleyim mi
Sabah benim herif geliyor almaya özledimmi ne heyecandan uyuyamadımNere gidiyorsun ateş almaya mi geldim bakayim
Nerdeydin ki Allah muhabbetinizi artirsin canım.arada ayrı kalmak iyidirSabah benim herif geliyor almaya özledimmi ne heyecandan uyuyamadım
Kız Ankaradayım ya ben şşş tanımadınmı beniNerdeydin ki Allah muhabbetinizi artirsin canım.arada ayrı kalmak iyidir
31Yaşımdayim. Istanbul da oturuorum.Tabiki canim.nasilsin kendini tanıtır misin
Yok tanıyamadım kimsiniz sizKız Ankaradayım ya ben şşş tanımadınmı beni
Bende izmir canım bi oğlum var evli misin31Yaşımdayim. Istanbul da oturuorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?