Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değişik bir evlenme şekliniz olmuş...ama çocuk için biraz daha zamana ihtiyacınız var...
Çocuk olunca işler tam tersi olacak.siz çocuğunuzu çok seveceksiniz. Anne bebek ilişkisini baba kıskanacak. Evlat sevgisi bambaşka.
kafanızda bebek fikri net değilse netleşene kadar bekleyın derim... hani dıyorlar ya bir doğsun yada bi karnında hisset ozaman hersey değişir diye değişmıyor benımde istemedıgım bir gebelikti suan okadar zorlanıyorum ki konularıma bakabılırsınız bende sizin gibiydim bazen istiyor bazen istemıyordm malesef ki şimdi istemedıgım kısım aylardır daha ağır basıyor cunku bu buyuk bır sorumlulukarkadaşlar ben daha yeni katıldım daha yeni kullanmaya başladım burayı ama üye olmadan öncede de sürekli takip ediyodum.. benim şöyle bi derdim var aslında bu konu üzerine çok konuşma yapılmış herkesin fikrine saygı duyuyorum o yüzden paylaşmak istedim. ben 2 senelik evliyim eşimle sevgiliyken çok sağlıklı bi ilişkimiz olmadı 3 sene beraberdik ama o yurtdışındaydı. sonra nişanlandık ve işler daha da kötü oldu kavgayla ciddi anlamda kavgayla nişanlarımızı attık 3 ay ayrı durduk hayatımın en güsel 3 ayıydı nese 3 ay sonrası eşim karşıma çıktı ve barışmak istediğini söyledi ben gerçekten istemiyodum ne evlenmek ne de onu görmek benmle konuştu pişman olduğunu söyledi ve insanız sonuçta ne kdar da olsa insann içinde bişeyler kalıo ama ben yine istemedim ve bana eşim beni istemeyeni bende istemem aygül yetr dedi ben beylikdüzünde oturuyodum staj yaptığım yer bahçelievlerdeydi. gel seni eve bırakıyım ondan sonra sen yoluna ben yoluma geç kaldın dedi bende o cümlesine güvenerek tamam dedim ve arabaya bindim ve kaçırıldım eşim tarafından nese arkadaşlar bu şekilde evlendik ama eşime karşı hep içimde burukluk vardı bu şekilde olmamlıydı die 2 sene içinde hiç beklemediğim istemediğim şekilde yürüdü evliliğim bi gün güsel bi gün kötü ben yine sabrettim ve Allaha şükür yerine oturdu biraz şimdi eşim çocuk istiyo ve ben istemiyorum aslında istiyorum ama ben eşimi çok kıskanıyorum garip ama çocuklardan çok kıskanıyorumve en ufak bişey de benm istemediğim bişeyse senn yüzünden oldu die kızıyorum.. bu aralar hep rüyalarımda çocuğum var ben çocuk her ağladında eşime bakamıyorum senn yüzünden oldu diorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum çocuk istiyorum ama bazende öyle istemiyorum die tutturuyorum eşime çok yüklenicem ve korktuğum başıma gelcek die düşünüyorum
ne yapım bilmiyorum bazen çocukla hayal ediyorum kendimi çok kötü oluyorum
ve ben çalışıyorum hastanede işimi de çok seviyorum
çok uzun yazdım kusura bakmayın...
![]()
ayrıca yasınız cok gençmiş ben 28 oldugum halde isteyip istemediğime emın değilim 4 aylıkta hamıleyım22 yaşındayım bende o şekilde düşünüyorum ama eşim hamile kaloınca düşüncelerin değişir dio ama hiç sanmıorum bn kendimi biliyorum evde en ufak bi olayda başlarım senn yüzünden demeye
kafanızda bebek fikri net değilse netleşene kadar bekleyın derim... hani dıyorlar ya bir doğsun yada bi karnında hisset ozaman hersey değişir diye değişmıyor benımde istemedıgım bir gebelikti suan okadar zorlanıyorum ki konularıma bakabılırsınız bende sizin gibiydim bazen istiyor bazen istemıyordm malesef ki şimdi istemedıgım kısım aylardır daha ağır basıyor cunku bu buyuk bır sorumluluk
Neresinden tutsam elimde kalıyor bu evlilik. Adam resmen kaçırmış sizi yahu.
Bir de açık adres verseydiniz Tamdı yani. Fotoğraf,ikamet yeri,staj yeri hepsini yazmışsınız. Kaldırın bence o fotoğrafı.
Sizi kaçıran adamla evlenip şu anda da mutlu mesut çocuk düşünmeniz asıl beni şok eden kısım![]()
aileme durumu bu şekilde izah etmedik tabiki o yüzden ailem kaçırdı olarak düşünmediDikkat edin de çocuğu da zorla yapmasın. Ne demek kaçırdı ya? Sizin anne babanız yok mu? Ne dediler bu duruma?
aileme durumu bu şekilde izah etmedik tabiki o yüzden ailem kaçırdı olarak düşünmedi
Peki siz kurtulmak istemediniz mi? Kaçırdı da ne yaptı yani? Bir süre sonra kabullendiniz mi bu durumu? Yani ben gerçekten bir şey diyemiyorum.
Nişanlıydınız 3 ay ayrı kaldınız daha sonra evlendiniz mi? Kaçırdığında eşiniz miydi? Yoksa kaçırdıktan sonra mı evlendiniz? Bazı şeyler zorla mı oldu rızanızla mı?