- Konu Sahibi Deniz Mavisiyim
Gönlünün sesini dinle ama kardeşlik duygusundan mahrum bırakma gibi bir psikolojiye girme ben tek çocuğum 1 gün bile öyle bir düşüncem olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geliriniz fena değil ama gider çok.Eşimle benim aylık 9000 TL gelir 8000 borç ödeniyor kalan 1000tl 1 ay idare edilen para![]()
1000 tl mi?yazdım çizdim bende.bunu şimdi okudum..başka bir başlıkta yeni evlenecek üye 2000 tl ile nasıl geçiniriz diyordu..Eşimle benim aylık 9000 TL gelir 8000 borç ödeniyor kalan 1000tl 1 ay idare edilen para![]()
Hepsi içinde harcamaların kalan 1000tl çıtır çerez al bitiyorPlanlama sıkıntısı var gibi yaşamınızda
1000 lira ile nasıl geçiniyorsunuz
Çocuğa kim bakıyor
Burada sütün litresi 6,95 başka şeyleri yazmaya gerek yok bile
İstanbul dışında bir şehirde 9000 iyi para aslında ama borcu yayın dağıtın bir şey yapın
Böyle ömür geçmez
İkinci çocuktan bağımsız tüm gençliğinizden kısarak yaşamak çok sıkıntılı
Yetmiyor işte bebek olsa stresten hasta olurum herhalde. Geçer bu günlerde inşallah1000 tl mi?yazdım çizdim bende.bunu şimdi okudum..başka bir başlıkta yeni evlenecek üye 2000 tl ile nasıl geçiniriz diyordu..
Yapılandırma olmaz mi?1000 tl ile çocukta var nasıl geçinilir.
Bilmiyorum çok değişik duygular zaten pandemi var 1 yıl hiç düşünmüyorum korkuyorum Allah büyük bakalım.Siz bilirsiniz tabi ama şöyle olabilir mi?5 yıl beklemek yerine 3 yıl sonra hamile kalıp ,hamileliği ışte çalışarak geçirseniz. .arada rapor falan bir şekilde bitirirsiniz...zaten doğum parası da toplu alınıyor.4 yıl biter..son 1 yılda ,üst izninde yani ,çalışmaya devam edip (üst izin olanların güzel hakları var) 5 yılı tamamlarsınız.bebeğede anneniz yada kv yada başka bir yakın bakabilir mi?en azından arada fazla yaş olmaz..bebek 1 yaşına geldiğinde borcunuz biter
40 yaşından sonra gelen rahatlık yerin dibine batsın diyesim geliyor çoğu zaman 30lu yaşlar borçla geçse 40lı yaşta herhalde yaşlandım artık derimPlanlama sıkıntısı var gibi yaşamınızda
1000 lira ile nasıl geçiniyorsunuz
Çocuğa kim bakıyor
Burada sütün litresi 6,95 başka şeyleri yazmaya gerek yok bile
İstanbul dışında bir şehirde 9000 iyi para aslında ama borcu yayın dağıtın bir şey yapın
Böyle ömür geçmez
İkinci çocuktan bağımsız tüm gençliğinizden kısarak yaşamak çok sıkıntılı
40 yaşından sonra gelen rahatlık yerin dibine batsın diyesim geliyor çoğu zaman 30lu yaşlar borçla geçse 40lı yaşta herhalde yaşlandım artık derim
Servis aracı + plaka borcu onda Yapılandırma olmuyormuşBu kadar borç ne borcu
Böyle yaşam mı olur
Yapılandırın 5 değil 10 yıl olsun ama az ödenmeli olsun
Aynenn eskiden ablama alınan kıyafet seneye bana kalacak mutluluğu olurdu çocuk aklı şimdi küçüğe al büyüğün varsa bile illaki al.bence borclariniz varken ikinci cocugu dusunmeyin,
yani bir cogumuz belki tek maasla 3 4 cocuk olarak buyumusuzdur,
ancak simdi donem eskisi gibi degil,
calistiginiz icin cocugunuz okula/krese gidecek,
krese gittigi icin daha cok kiyafete vs eskiden gereksiz gorulen seylere ihtiyaci olacak
(ornegin bana kalsa ben cocuklarin saclarini evde keserim ama guzel olmuyor, okula gidince de illa ki arkadaslari ile kiyaslaniyor, mecbur kuafore goturuyoruz her ay gibi gibi, eskiden masraf olmayan seyler artik masraf)
ya da eskiden kucuk buyugun esyalari ile buyurmus,
simdi oyle mi, bazen cok gerek olmamasina ragmen abiye alindigi icin kucuge de aliniyor veya tam tersi.
37 yasindan sonra cocuk dusunulur mu kismi da tamamen size bagli,
o zamanki hislerinizle karar vermeniz daha uygun olacak.
Servis aracı + plaka borcu onda Yapılandırma olmuyormuş
Sters herşeyi başı zaten tüm hastalıklara davetiyeHaa
O basit bir borç değil
Neden olmasın ki
Başka kredi çekersiniz uzun vadeli
Gelir artacak vs derseniz belki bir iki ay diş sıkılır da 5 yıl böyle yaşanmaz hasta olursunuz