Kafa karışıklığı

Wakemeupp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
643
466
18
30
iyi geceler kızlar bir iş için biriyle görüştüm ilk görüşmemiz saatler nasıl geçti anlamadım konuştuğumuz iş biseye bağlanmadı mecbur o işle ilgili telefonda konuştuk her konuşma süresi 30-35 dk yine o işi biseye baglayamadık bende birbirimize bağımlı olmak istemedim için o işi başkasına devretmeye çalıştım konuşmamak için oda olmadı yine bu şekilde iletişimde olmak zorunda kalıyoruz bu durum hoşuma gitmiyor işle ilgili bugün konuştuk yarın yine aramam lazım yanlış anlar diye aramaya da çekiniyorum bi yanım yanlış anlarsa alsın diyor bi yanım boşver karışma diyor. İşle ilgili bağımlı gibiyiz çözüm birimizin çıkması aradan ben aradan çıkmaya çalışıyorum oda olmuyor

Adamı begendim olmaz sonunda tüm erkekler aynı değmez diyip abi falan da diyorum bu iş yüzünden iletişimde kalmamız yanlış anlama oluşturuyor gibi de geliyor bana ortak işten cekilecegim bunu aramam lazım arasam ya yanlış anlarsa

Adı üstünde İŞ. "Ya sizide sık sık arayıp rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir süre böyle idare etmemiz gerekiyor biliyorsunuz.." tarzı bir cümle işinizi görür. İş dışında muhabbete girmeyip sizli bizli konuşursanız mesele yok bence.

Beyimiz cokda ozguvenli abi de dedim için yaşınida belirtti laf arasında fark yok aramızda demek istedi.bu ara oda bana c hanım diyor b.ku çıkacak bu iş yüzünden

Adı üstünde İŞ. "Ya sizide sık sık arayıp rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir süre böyle idare etmemiz gerekiyor biliyorsunuz.." tarzı bir cümle işinizi görür. İş dışında muhabbete girmeyip sizli bizli konuşursanız mesele yok bence.
Iş dışında muhabete gitmemeye özen gösteriyorum tel konuşunca ikimizde işle ilgili konuşuyoruz konuşuyoruz bireye baglanmiyor

Hiçbir şey anlamadım. İşiniz sonuca ulaşmamış madem sonuca ulaştırmak için neden aramaya çekiniyorsunuz? İş için biriyle konuşuyor olmanız nasıl, ne kadar yanlış anlaşılabilir ki? Profesyonellik 0 gerçekten
O işi istese bitirebilirdi bitirmiyor uzatıyor

Adamın size ilgisi mi var? Böyle mi hissettimiz? O yüzden mi çekiniyorsunuz anlayamadım.

Anladığım kadarıyla karşı taraf n ilgisini sevmediniz iş içinde arasanız içten içe rahatsız oldunuz...sabredin pes edecektir..siz çizginizi bozmayın..ayrıca iş hayatı bayansınz , daha çok karşılaşacaksınız kendinizi alıştırın bence..

Anladığım kadarıyla karşı taraf n ilgisini sevmediniz iş içinde arasanız içten içe rahatsız oldunuz...sabredin pes edecektir..siz çizginizi bozmayın..ayrıca iş hayatı bayansınz , daha çok karşılaşacaksınız kendinizi alıştırın bence..
Sanki keyfimden ariyorum onu aramam ayda onun beni araması hoşuna gidiyor.bu iş istese en başta bitirirdi killik yaptı bende bu işi hallederim dedim halletmeye çalıştıkça uzuyorda uzuyor cikayim aradan diyorum yine birbirimize kaliyor ihale

Evet onun için uzak durmak istiyorum bu iş bağ oldu bağ kopartamiyorum sinir oluyorum
Sınırlarınızı net çizerseniz beklenti duymaya başladıysa vazgeçer diye düşünüyorum. Belli ki iş ilişkiniz bir süre daha devam edecek, burada iş sizin belirleyeceğiniz mesafede bitiyor bence.

Back
X