kafa karışıklığı

kusura bakmayın ama bende boş biri değilim ilerde kocamdan para bekleyecek kadar da şuursuz değilim çok şükür eğitimimde var ( ne kadar kırıcı bi yorum ya )

kusura bakmayın ama bende boş biri değilim ilerde kocamdan para bekleyecek kadar da şuursuz değilim çok şükür eğitimimde var ( ne kadar kırıcı bi yorum ya )
ablacım ev kuşu olacagımı kim söyledi :))))

Siz daha dün bir bugün iki gördüğünüz adamın evi arabası var mı diye düşünürken, sizin neyiniz var?

okudum ve çalışıyorum

Bi an adam evlenme teklifi falan etti sandım

E siz kendiniz dediniz geleceğimi garanti altına almalıyım diye

yardımcı olurum ve olacagımı da yazdım zaten sorddugum soruyu anlamamışssınız siz , sıfırdan borc yaparak almak zor olur mu yazdım

Domağmış bebeğe don biçmek denir buna
Hele bir tam anlamıyla tanışın
Tanıyın birbirnizi
Sonra ev araba düşünürsünüz
Standartlarınız yüksek
Oooww ev araba hemde 25 yaşında hemde ülkenin bu şartlarında
Sizin neyiniz var acaba

E siz kendiniz dediniz geleceğimi garanti altına almalıyım diye
bende çalışacagım zaten iş bi kadının güvencesidir ve dünyanın kırk türlü hali var her sey olabilir kadınlar her zaman kendi parasını kazanabiliyor olmalı bence . zor olur mu dedim zaten hayatın bi sürü zorlugunu cektim bi de evlenince mi çekicem

siz evlenirkn cadırda yaşamayı mı kabul ettiniz veya evli misiniz :)))

Asgari ücretle calısan bir mühendis olsam evde popo büyüten bir kadınla evlenmezdim.
evde popo büyütüp oturacagımı yazmış mıyım bakın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…