• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığıma bir yön gösterin

Puprple000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
182
71
28
Eski eşimden ayrildiktan sonra kendime yeni bir hayat oluşturdum ve çalıştığım bir iş ortamında bı çocukla tanıştım 3yıla yakındır hayatımda benim için gerçekten çok farklı bir insan eski eşimle olan her derdimi sıkıntımı paylaştığım birisi birlikte güleriz eğleniriz ama mesafe çizgimizi hiç aşmadik ikimizde kardeşim diye hitap ederdik bir derdim olsa yanımda bulunabilecek tek kişi diyebilirim. Son zamanlarda bana karşı yaklaşımından hoşlandığını fark ettim konuşmalarımız flört eder gibi gelişiyordu resmen kesin evde kalırsın sen bana kalırsın muhabbetine dönüştü. Ve dün gece açıldı. En büyük sorun ben 25yasindayim kendisi 21. Benim çok hassas olduğum konu yaş kucuklugu ama bir çok adamdan olgun ve eğlenceli ve beni hissediyor. Son zamanlarda ona karşı onu hayranlikla izlediğimi ve yanında bulunmaktan güven duyduğumu hissediyorum. Geçmişten kaynaklı korkularimda var böyle güzel bir dostluğu kaybetmekte istemiyorum. İlerisini düşünüyorum evliliğe götürmemiz de çok zorluk çekicem. Bir yandan da benden yaşça büyük kişilerin karakteri daha bozuk oluyor. Tüm dusunceleri bir kenara atıp artık mutlu olmayimi tercih etmeliyim bilemiyorum.
Birde not olarak eski eşimle yaşadıklarımı anılarımı unutmam çok zor oldu kendisi hep bana destek oldu yeri geldi kızdı bana yeri geldi dinledi. Hatta kısa süreli bir ilişkim olmustu o kişi beni mutlu ettiği için kendisi de seviniyordu. Duyguları nezamandan beri var sormadım ama son donemler hissediyordum. Gerçekten yanında gülüp eglendigim hatta sacmaladigim birbirimizin kusurlarini bile dile getirip eglenebildigim bir insan. Ama sevgili olursak nasıl olur ve benim herşeyimi biliyor sorun yasarmiyiz özellikle yaş konusuda insanlar tarafından hoş karsilanirmi bunları çok takıntı haline getirdim ve kendimi cikmazda hissediyorum

Son düzenleme:
Bence kalıplardan çıkın. Benim erkek arkadaşım da benden küçük 3 yıldır birlikteyiz gerçekten o benim ruh eşim. Çok eğleniyoruz, birbirimizi boğmuyoruz, birbirimizi anlıyoruz ee varsın yaşı küçük olsun. Siz de benzer şeylerden bahsetmişsiniz böyle bir insanı bulmuşken yaş için silmek saçmalık olur bence. Ki ben ne kocaman adamlar biliyorum evrimini tamamlayamamışlar.

Bu yaş meselesinden öte evlilikten çıkmışsınız siz. Daha ilişki nedir fazla bilmeyen ve çok az tecrübesi olan 21 yaşındaki kişi için 3 yıl da tanıyor olsanız mesele ilişkiye dönünce ilk ilişkiden daha çok üzülme potansiyeliniz olabilir.

Bence kalıplardan çıkın. Benim erkek arkadaşım da benden küçük 3 yıldır birlikteyiz gerçekten o benim ruh eşim. Çok eğleniyoruz, birbirimizi boğmuyoruz, birbirimizi anlıyoruz ee varsın yaşı küçük olsun. Siz de benzer şeylerden bahsetmişsiniz böyle bir insanı bulmuşken yaş için silmek saçmalık olur bence. Ki ben ne kocaman adamlar biliyorum evrimini tamamlayamamışlar.
Evet çalıştığım ortamlarda görüyorum adam evli 30yas üstü dışardan çok iyimser medeni ama karısını işyerinde ayak üstü kaç kadınla aldatıyor. Olgunlar profesyonellik konusunda çığır aşmış vaziyette. Yaşı küçükler de ilerde gözü açılınca sıkıntı yaratır gibi hissediyorum 😄

Bu yaş meselesinden öte evlilikten çıkmışsınız siz. Daha ilişki nedir fazla bilmeyen ve çok az tecrübesi olan 21 yaşındaki kişi için 3 yıl da tanıyor olsanız mesele ilişkiye dönünce ilk ilişkiden daha çok üzülme potansiyeliniz olabilir.
Kendiside 1yillik ilişkiden çıktı ve fazlasıyla kızlardan hevesini aldığını düşünüyorum:) aslında zor bir karakter iş ortamında bir çok kızlarla birlikte buluştugumuzda çoğu kızın buna yürüdüğünü gözlerimle goruyordum Allah var benden fazlasıyla güzel ve kendi yaşıtı kızlardi ozamanlar bile hep benimle ilgilenir ve önceliği olarak görüyordu. Hatta gurubumuzdaki kızlar x arkadaşımdan yüz bulamayinca bizi sevgili olarak yakistirdiklarini soyluyordu

Evet çalıştığım ortamlarda görüyorum adam evli 30yas üstü dışardan çok iyimser medeni ama karısını işyerinde ayak üstü kaç kadınla aldatıyor. Olgunlar profesyonellik konusunda çığır aşmış vaziyette. Yaşı küçükler de ilerde gözü açılınca sıkıntı yaratır gibi hissediyorum 😄
Ben bir sıkıntı yaşamadım :-) Ama benimki o kadar küçük değil evlenmek için 21 yaş erken kadında da erken.

Yaş farkı problem değil de 21 yaşındaki genç ile şu anda evliliği hayal etmiyorsunuzdur diye düşünüyorum.

21 yaş her iki cinsiyet için de erken bence yoksa kadın büyükmüş erkek büyükmüş jenerasyon farkı olmadığı sürece sorun değil bence.
Kızlardan hevesini aldığını düşünüyorum demişsiniz ama gerçekten bu kadar erken bir yaşta mümkün mü öyle bir şey?

25 yaşında evlilik düşünmek bile garip siz bi de ikinciyi düşünüyorsunuz. Bi sakin olun dünyada erkek nesli tehlikede değil
Geçmişimden kaynaklı hayatıma kimseyi alamıyorum ve tek daha mutluyum. Tanıştığım kişiler oldu evet ama yürütemedim. Yine aynısı yaşanacak korkusu ve geçmişimden kaynaklı daha çok canımı acıtan kişiler oldu. Bu kişi arkadaşım olarak hep yanımdaydı ve böyle bir adamı kaybetmek istemiyorum

İkimiz de kardeşim diye hitap ederdik demişsiniz de o size hiç abla dememiş ki? hajahahja Nys.. Asıl merak ettiğim "eski eşimle olan her derdimi sıkıntımı paylaştığım" demişsiniz.. 21 yaşındaki bir delikanlı ne kadar olgun olup, sorumluluk alıp ilişki sürdürebilir ki?

21 yaş her iki cinsiyet için de erken bence yoksa kadın büyükmüş erkek büyükmüş jenerasyon farkı olmadığı sürece sorun değil bence.
Kızlardan hevesini aldığını düşünüyorum demişsiniz ama gerçekten bu kadar erken bir yaşta mümkün mü öyle bir şey?
Benim erkek kardeşimden az büyük ama hem çok çalışkan başarılı ve her konuda bilgili görüntü olarakta yaşından olgun duruyor ayrıca aşırı espirili çoğu kızın hoşlanı duyabilecegi tiplerden diyebilirim:) bana yaşlandın evde kaldın acil koca bul diyen bir çocuktu 😄

Kendiside 1yillik ilişkiden çıktı ve fazlasıyla kızlardan hevesini aldığını düşünüyorum:) aslında zor bir karakter iş ortamında bir çok kızlarla birlikte buluştugumuzda çoğu kızın buna yürüdüğünü gözlerimle goruyordum Allah var benden fazlasıyla güzel ve kendi yaşıtı kızlardi ozamanlar bile hep benimle ilgilenir ve önceliği olarak görüyordu. Hatta gurubumuzdaki kızlar x arkadaşımdan yüz bulamayinca bizi sevgili olarak yakistirdiklarini soyluyordu
Erkeklerin dünyasında heves almak böyle bir şey değil bazıları 35 yaşına bile gelse "İyiydi be hızlı zamanlarım" der..

Son düzenleme:
Benim erkek kardeşimden az büyük ama hem çok çalışkan başarılı ve her konuda bilgili görüntü olarakta yaşından olgun duruyor ayrıca aşırı espirili çoğu kızın hoşlanı duyabilecegi tiplerden diyebilirim:) bana yaşlandın evde kaldın acil koca bul diyen bir çocuktu 😄
Sizin sempati duyduğunuz biri olduğu için bu değişik esprisi de komik gelmiş olabilir tabii bir şey diyemem. Zamana bırakın bence, en önemlisi de balıklama bir ilişkiye başlamayın bu kişiyle.

İkimiz de kardeşim diye hitap ederdik demişsiniz de o size hiç abla dememiş ki? hajahahja Nys.. Asıl merak ettiğim "eski eşimle olan her derdimi sıkıntımı paylaştığım" demişsiniz.. 21 yaşındaki bir delikanlı ne kadar olgun olup, sorumluluk alıp ilişki sürdürebilir
Benden yaşça büyük bir adamla aynı yatağı paylaşmisken evliliğimizi yürütemedik yaşça küçük ama çoğu yaşı büyük erkeklerden daha olgun ve beni mutlu ediyor. Dalgaya aldığınız için insanların yaş konusundaki düşüncelerini sizin için yorumladim :)

Geçmişimden kaynaklı hayatıma kimseyi alamıyorum ve tek daha mutluyum. Tanıştığım kişiler oldu evet ama yürütemedim. Yine aynısı yaşanacak korkusu ve geçmişimden kaynaklı daha çok canımı acıtan kişiler oldu. Bu kişi arkadaşım olarak hep yanımdaydı ve böyle bir adamı kaybetmek istemiyorum
Hangi ara birini sevdiniz tanıdınız evlendiniz yürümedi boşandınız da bi de üstüne yeni birileriyle tanışıp yürütemediniz ben anlamadım ki. Aşk ilişki hayatını x4 şeklinde mi yaşıyorsunuz bi sakin olun diyorum işte. Erkek nesli de duruyor iyi erkekler de BİM’e gelen ucuz eşya gibi beş dakikada kapılıp tükenmiyor

Yaşınız 28 karşıdaki de 24 olsaydı veya 30 a 26 olsaydı sıkıntı yok derdim ama 21 ve 25 arasında gerçekten çok fark var. İnsanların kişiliği 25de şekilleniyor.

Back
X