- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
Eski eşimden ayrildiktan sonra kendime yeni bir hayat oluşturdum ve çalıştığım bir iş ortamında bı çocukla tanıştım 3yıla yakındır hayatımda benim için gerçekten çok farklı bir insan eski eşimle olan her derdimi sıkıntımı paylaştığım birisi birlikte güleriz eğleniriz ama mesafe çizgimizi hiç aşmadik ikimizde kardeşim diye hitap ederdik bir derdim olsa yanımda bulunabilecek tek kişi diyebilirim. Son zamanlarda bana karşı yaklaşımından hoşlandığını fark ettim konuşmalarımız flört eder gibi gelişiyordu resmen kesin evde kalırsın sen bana kalırsın muhabbetine dönüştü. Ve dün gece açıldı. En büyük sorun ben 25yasindayim kendisi 21. Benim çok hassas olduğum konu yaş kucuklugu ama bir çok adamdan olgun ve eğlenceli ve beni hissediyor. Son zamanlarda ona karşı onu hayranlikla izlediğimi ve yanında bulunmaktan güven duyduğumu hissediyorum. Geçmişten kaynaklı korkularimda var böyle güzel bir dostluğu kaybetmekte istemiyorum. İlerisini düşünüyorum evliliğe götürmemiz de çok zorluk çekicem. Bir yandan da benden yaşça büyük kişilerin karakteri daha bozuk oluyor. Tüm dusunceleri bir kenara atıp artık mutlu olmayimi tercih etmeliyim bilemiyorum.
Birde not olarak eski eşimle yaşadıklarımı anılarımı unutmam çok zor oldu kendisi hep bana destek oldu yeri geldi kızdı bana yeri geldi dinledi. Hatta kısa süreli bir ilişkim olmustu o kişi beni mutlu ettiği için kendisi de seviniyordu. Duyguları nezamandan beri var sormadım ama son donemler hissediyordum. Gerçekten yanında gülüp eglendigim hatta sacmaladigim birbirimizin kusurlarini bile dile getirip eglenebildigim bir insan. Ama sevgili olursak nasıl olur ve benim herşeyimi biliyor sorun yasarmiyiz özellikle yaş konusuda insanlar tarafından hoş karsilanirmi bunları çok takıntı haline getirdim ve kendimi cikmazda hissediyorum
Birde not olarak eski eşimle yaşadıklarımı anılarımı unutmam çok zor oldu kendisi hep bana destek oldu yeri geldi kızdı bana yeri geldi dinledi. Hatta kısa süreli bir ilişkim olmustu o kişi beni mutlu ettiği için kendisi de seviniyordu. Duyguları nezamandan beri var sormadım ama son donemler hissediyordum. Gerçekten yanında gülüp eglendigim hatta sacmaladigim birbirimizin kusurlarini bile dile getirip eglenebildigim bir insan. Ama sevgili olursak nasıl olur ve benim herşeyimi biliyor sorun yasarmiyiz özellikle yaş konusuda insanlar tarafından hoş karsilanirmi bunları çok takıntı haline getirdim ve kendimi cikmazda hissediyorum
Son düzenleme: