evet alnımda da üşüme olur yani kafamı üşütmem çok sıkıntı..İşte o benim abla
kafam üşüdüğün de başım çok ağrıyor migrenden kaynaklı bir durum denildi bana
Hele böyle soğuk alnıma alnıma vurunca daha çok ağrır mesela
Hayır migren enseden vuran bi ağrı baze göze falan vururevet alnımda da üşüme olur yani kafamı üşütmem çok sıkıntı..
ne o bu migren mi yani ?
alla alla migren mideyle alakalı değil midir ya
ay zaten ne mümkün ıslak bırakmakSaçınızı ıslak bırakmayın, kafa en çok öyle üşür. Oda ısınız da minimum 23 derece olsun bizim yatak odası 21 dereceye düştü mü sabah baş ağrısıyla uyanıyorum.
yani bende migren zannetmiyorumHayır migren enseden vuran bi ağrı baze göze falan vurur
Onun için bi doktora görünmelisiniz
Mesela benim tansiyonumu bile etkiliyor
Oda termometresi bulundurun, fark etmiyoruz ama evin ısısı düşebiliyor. Soğuk bende de sık sık baş ağrısına sebep oluyor. Dışarı sürekli bereyle vs çıkıyorum.ay zaten ne mümkün ıslak bırakmak
sırf bu yüzden akşam banyo yapmayı bıraktım ben
kurutsam dahi nemli kaldığı için yine baş ağrısı oluyor yani ondan şapka bile korumuyor ://
evin sıcaklığı odam iyi yani inanın başka üşümem yok
çok olsa bir de en fazla kollarım üşür o çok nadirdir genel olaraktır
ama başım ah canım başım yaaa ne yapacağım bilemedim ://
Hanımefendi herkes de aynı şekilde değildir benim yıllardır var başım çok ağrıdığında gözüm kararıyor mesela tansiyonum düşüyor o yüzden öyle söyledimyani bende migren zannetmiyorum
ama beyin cerrahına mı peki görüneyim ay valla korkuyorum da ://
tansiyon ? baş üşümesiyle gelir mi ki tansiyon ?
ya çok ilginç işte kafama takılan en çok bu dur; benim dışarıda başım üşümüyor..Oda termometresi bulundurun, fark etmiyoruz ama evin ısısı düşebiliyor. Soğuk bende de sık sık baş ağrısına sebep oluyor. Dışarı sürekli bereyle vs çıkıyorum.
ama tansiyon da olma ihtimali olabilir öyle mi ?Hanımefendi herkes de aynı şekilde değildir benim yıllardır var başım çok ağrıdığında gözüm kararıyor mesela tansiyonum düşüyor o yüzden öyle söyledim
Siz nöroloji ye gidin o sizi yönlendirir zaten derdinizi güzelce anlatın
Yok yok olmaz siz kendiniz düşünmeden en kısa zamanda doktora gidin anlatın o size yardımcı olacaktır zatenama tansiyon da olma ihtimali olabilir öyle mi ?
ben anlamadım vallahi ya
ya işte nöroloji yani hastaneye gitme !!!
parmağını uzatsan bedeninle seni daha bırakmıyor Allah korusun
ay keşke biri gelip elimden tutup götürse korkumu yenebilsem de gitsemYok yok olmaz siz kendiniz düşünmeden en kısa zamanda doktora gidin anlatın o size yardımcı olacaktır zaten
aaa saç nezlesi mi ? hiç duymadım..Saç nezlesi olabilirsiniz bende var mutlaka saçınızı her duş sonrası kurutun sonra da o gün anne yazmalarıyla evde takılın bende baya işe yarıyor. Dışarıda da soğuk yüzünüze yüzünüze esiyorsa sinizut için hep şapkanız olsun yanınızda alnınıza kadar indirin ancak böyle ağrılar azalıyor
Evet benim saç diplerim acıyordu çoook fena hem de doktor saç nezlesi dedi hiç saç kurutma huyum yoktu ve ben de siz gibi dışarı çıkardım. Bundan sonra tamaneb bıraktım hep kurutuyor banyo günleri mutlaka yazma takıyorumaaa saç nezlesi mi ? hiç duymadım..
yok zaten akşam banyosu bitti çok zaman oldu sabah artık benim evden çıkmadan
ya ben ıpıslak saçla kışın donun soğunda jöleleyip sabahın seherinde dışarı çıktığımı bilirim hiç böyle ağrı vs bilmedim buna rağmen
yaşla mı alakalı bilemedim ki
yani baş üşür müymüş hayret ediyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?