kafa üşümesiyle gelen başağrısı

Benim annem de böyle. 5 saniye soğuğa maruz kalsın başım zonkluyo der. Marketlerin kapısından girerken klima olur ya ondan bile etkilenir geri kaçar hemen.
daha fena annenizin tabi ya..
ne yapıyor peki çözüm için gitti mi hiç doktora ?

Çok teşekkürler. Size de çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey değildir inşallah canınızı sıkmayın.
inşaallah
şu önümüzdeki hafta artık mecburen gideceğim doktora bu böyle olmayacak
sabahları zonkluyr kafam ya o kadar da koruduğum halde

yani dua ediyorum gün boyu sürmüyor

Sinüzit var bende son 3 yıldır ortaya cıktı.Basım üşür benim de doktor başını sıcak tut der.Grip olunca ikisi birleşir işkence olur.Kronik oldu artık.

Sinüzit agrısı gözlere ve elmacık kemiklerine vuruyor.

alla alla sünizit olablir miyim gerçeken ?

benim bildiğim sünizit aksırma tıksırma sürekli bir burun akıntısı bu değil mii yoksa :)

alla alla sünizit olablir miyim gerçeken ?

benim bildiğim sünizit aksırma tıksırma sürekli bir burun akıntısı bu değil mii yoksa :)
Değişiyor işte benim de ilk gripte cıktı,burun üst kısmı iltihab dolmuş antibiyotik kullandım,gecen sene vikis ile hallettim.Şimdide grip,aksırma, öksürük hiçbir şey yok ama gözlerim ağrıyor,elmacık kemiği, alnım ağrıyor sinüzit yüzden.

4-5 gün öncd kafam üşüdü mesela onun üzerine oldu büyük ihtimalle sizinde sinüzit yada Migren KBB gidin derim hele grip olursanız daha kötü oluyor.

valla öncelik olarak biraz kendimi dinlemeyince nörolojiye gideyim diyorum

ay size de çok geçmişlerrr olsunnn

sağlığımız daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…