• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafada biten bir iliski yurekte de mi biter

Senay_Bekir

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
100
0
16
İngiltere
Merhaba arkadaslar,

Erkek arkadasimi ben terk ettim, ama daha sonra pisman oldum ve kendisine donmek isteyince, bu sefer de o kafasinda bitirdigini soyledi. acaba inatlasiyor mu, doner mi diye merak ediyorum. merak ettigim soru su, kafasinda bitiren bir erkek tekrar doner mi?

simdiden cok tesekkurler.....

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Merhaba arkadaslar,

Erkek arkadasimi ben terk ettim, ama daha sonra pisman oldum ve kendisine donmek isteyince, bu sefer de o kafasinda bitirdigini soyledi. acaba inatlasiyor mu, doner mi diye merak ediyorum. merak ettigim soru su, kafasinda bitiren bir erkek tekrar doner mi?

sevıyosan nıye bıraktın kı? Aşk bukadar basıt olmamalı arkadasım. Sevıyosan nasıl ayrı kalabılırsın aklım almıyor. Kafasında bıtırdıyse gerı donmez. Cunku erkekler kalbıyle degıl aklıyla hareket eder.

Merhaba arkadaslar,

öncelikle herkese merhaba, bu ilk mesajım :) şimdi cevap verme kısmına geçebilirim...

erkekler kadınlardan daha değişik bir yol izliyor bazen nedense ayrılıkta. kafada bitirme kısmında bir şey diyemem ama ayrılınca dönüşü yok triplerini çok katı bir şekilde sergileyip uygulayan erkekler var. seviyorsa belki bir şansın daha olabilir ama sürekli ayrıl barış yapa yapa erkeklerin kafasının tası atıyor ben bunu öğrendim üzülerek...

öncelikle herkese merhaba, bu ilk mesajım :) şimdi cevap verme kısmına geçebilirim...

erkekler kadınlardan daha değişik bir yol izliyor bazen nedense ayrılıkta. kafada bitirme kısmında bir şey diyemem ama ayrılınca dönüşü yok triplerini çok katı bir şekilde sergileyip uygulayan erkekler var. seviyorsa belki bir şansın daha olabilir ama sürekli ayrıl barış yapa yapa erkeklerin kafasının tası atıyor ben bunu öğrendim üzülerek...

:))....
Haklisin, kiskandirmaya mi calisiyor bilmiyorum ama, ben barismak icin msj atinca, nisanlanacagini soyluyor, guya ailesi kizin ailesiyle tanismis ama ben ona sormuyorum ki neden bana soyleme ihtiyaci duyor anlamiyorum.

sevıyosan nıye bıraktın kı? Aşk bukadar basıt olmamalı arkadasım. Sevıyosan nasıl ayrı kalabılırsın aklım almıyor. Kafasında bıtırdıyse gerı donmez. Cunku erkekler kalbıyle degıl aklıyla hareket eder.

Haklisin ama beni cok uzdugu icin ayrildim, belki anlar ve tekrar ayni hatalari yapmaz diye ama tam tersi oldu, kafasinda bitirdigini soyledi.

Ustune dusme o zaman seviyorsa zaten doner nasilsa.... Erkekler nasil dusunur bilmiyorum ama ben kafamda bitirdigim iliskiyi kalbimden sökmekte cok zorlaniyorum

Gözdağı vermek kadar yanlış bir taktik bilmiyorum.
Elinde patlayabiliyor böyle .

Erkek ya da kadın ne derse desin bana göre bir ilişki
yürekte bittiyse gerçekten bitmiştir ve geri dönüşü yoktur
Kafamda bitirdim olayına ben inanmıyorum aynı zamanda
yüreğinde de bitirdiyse tamam ona bişey diyemem tabi
Sadece kafamda bitirdim diyende yalan söylüyordur bence
Yani diyeceğim o ki kafa da biten ilişki yürekte bitmez
Herşey önce yürekte bitirilmeli..

Son düzenleme:
Back
X