merhaba benim 2 hafta önce ellerimde garip kabarcıklar çıktı ve kafamda da kaşınan bir şey.sonra 2 hafta geçti bunlar tüm vücuduma yayıldı yüzüm hariç.doktora gittim önce alerji inesi yapıldı fayda etmedi sonra tekrar gittim bana bunun önemli bir şey olmadığını söyledi alerji hapı ve kortizonlu bir krem verdi eczaneden kremi aldım oradakiler birde numis diye bir sabun verdi antibakteriyelmiş bunu banyoda vücuduna kullan dediler ben de kullandım fakat bu sadece koltukaltımda işe yaradı diğerlerini daha da beter etti.artık heryerim kabarmıştı 10 gün için buz tutarak dayanmaya çalıştım ama dayanamadım tekrar doktora gittim bu sefer kafamdakini de gösterdim artık ağzımda yaralar çıkmaya başlamıştı bana bu sabunun sivilce tedavisinde kullanıldığının ve bunu kullanmamın çok yanlış olacağını daha da beter edeceğini kurutacağını söyledi.aynen öyleydi onayladı ama herkes hata yapabilir bizde bazen böyle olur dedi.önceden böyle sıkıntılarımın olup olmadığını sordu evet vardı mevsimsel egzamam ve kışın avuç içlerimde ve ayak altlarımda deri döküntüsü yaşamıştım ayrıça cildim hep soyulur güneşte duramam kabarırım bunların hepsini söyledim.bana cildimin çok hassas olduğunu egzamatik bir durum olduğunu söyledi bundan sonra normal şampuan vücut jeli krem v sabun kullanamayacağım çünkü bu çok sık tekrar ediyor.gelelim asıl soruma mustelanın yeni doğan şampuanını ve yine mustelanın konak önleyici yeni doğan köpük şampuanını yazdı ve gerçekten işe yaradı fakat konak şampuanını başımdakiler geçince kullanmaya devam edip etmemem gerektiğini sormadım bir bilginiz varsa ve daha önce bu ürünü kullandıysanız beni bilgilendirirseniz sevinirim :)