- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.501
Yaşananlarla ilgili en ufak bir fikrim yada bilgim yok ..zaten konu kapanmış ,üye engellenmis ..gelmezse üyeliği iptal edilmis demektir ..Tabiki öyle kadın haklı demiyorum ama bazılarının yorumlarını okudukça burdan sinirlendim. O çeneyi tutmamış , bi kaç kişide tutmamış. Noldu engel mi yedi o üye?
Temizlik dün gece bitti :)eee temizlik nasıl gidiyor ❤♡❤♡❤♡? öyle uzaktan bakma gel kızDaughter of your father ❤♡❤♡❤♡
yat dinlen tatlım❤♡❤♡❤♡ ben senin bebiş yok diyordum 2 tane mi var demek :))Temizlik dün gece bitti :)
Yorgunum, köşeden sizi izliyorum öyle
Hem de katmerli ,2yat dinlen tatlım❤♡❤♡❤♡ ben senin bebiş yok diyordum 2 tane mi var demek :))
Hahahaha ya bu kiz beni delirtecek uyumadım daa diyo
YakaladımHahahh aman aman nazar edecek bni gormesn:))) hayirli oglenler saate bakmadm ya zamani cikrdm hayatimdn hahahah
Temizlik başlıyorum şimdi kocam.yemege geldieee temizlik nasıl gidiyor ❤♡❤♡❤♡? öyle uzaktan bakma gel kızDaughter of your father ❤♡❤♡❤♡
Yat guzum azcık dinlen seni canavarlardan fırsat bulursanTemizlik dün gece bitti :)
Yorgunum, köşeden sizi izliyorum öyle
Bu arada benim kocayı saldım sana ama açmamışın kapıyıHem de katmerli ,2
Biri okulda biri amcasindaYat guzum azcık dinlen seni canavarlardan fırsat bulursan
Uyuyodum yawBu arada benim kocayı saldım sana ama açmamışın kapıyı
Eee hakkettin o zaman kapat gözlerini erer eee eee eeee hadiBiri okulda biri amcasinda
Kaybettin o zamn hakkını napalimUyuyodum yaw
Uyursam uyanamam ,kalkıp yemek yapamam :))) iftarda kalırız öyleEee hakkettin o zaman kapat gözlerini erer eee eee eeee hadi
Yaw sabah gelmesin :) alt tarafı bir dolap ,2 dk da takar gider. .şöyle bir karnımız doysun önce :))Kaybettin o zamn hakkını napalim
AhahaaahKöpeğin olsun para gel hallet yol yemek tatlı benden
Gel akşama iftara bana yat dinlen ben hazırlarımUyursam uyanamam ,kalkıp yemek yapamam :))) iftarda kalırız öyle
Yaw sabah gelmesin :) alt tarafı bir dolap ,2 dk da takar gider. .şöyle bir karnımız doysun önce :))
Kizzzz o köşe kaldı bak odayı da yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?