- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.561
sende o zaman çok kardeş yap çikolatamAynennama o pek düşündüğümüz gibi olmuyor biliyor musun :) şimdi bizim için kız kardeş hayallerde dert ortağı, sırdaş vs. Ama olanlar bilir iki zıt kutup iki gıcık kardeşler birbirine aksi gitmek zorunda doğanın kanunu bu
Valla var çok.guzel gecinenlerde ama bize düşmedi malesef yabani bir erkek.kardesim varAynennama o pek düşündüğümüz gibi olmuyor biliyor musun :) şimdi bizim için kız kardeş hayallerde dert ortağı, sırdaş vs. Ama olanlar bilir iki zıt kutup iki gıcık kardeşler birbirine aksi gitmek zorunda doğanın kanunu bu
bende ikinciyi hemen yapmıcambenimde ablam ve erkek kardeşim varortancayım ben :))
Bende öyle diyom enişte beyde diyor ama o yapmıyorniye doğuramasın kız :)) olduğu zaman bal gibi de doğurur
kardeşimle küçüklüğümüz ''koca kafa'' ve ''şişko patates'' travmalarıyla geçtiValla var çok.guzel gecinenlerde ama bize düşmedi malesef yabani bir erkek.kardesim var
hahah planlar pek tutmayabilir amabende ikinciyi hemen yapmıcambiraz büyüsün oğlum
enişte istiyorsa o işlem tamam o zamanBende öyle diyom enişte beyde diyor ama o yapmıyor
Tutar bacım bende plan tutarhahah planlar pek tutmayabilir ama
enişte istiyorsa o işlem tamam o zaman
hahah ne diyim tatlımTutar bacım bende plan tutarTabi Allah bilir
Hahahahahkardeşimle küçüklüğümüz ''koca kafa'' ve ''şişko patates'' travmalarıyla geçtitabi burada şişko patates bendm
Sen bilmiyorsun daha ohahah planlar pek tutmayabilir ama
Gelirse kıracak kafamı vallahi ben kaçayım temizliğehahah planlar pek tutmayabilir ama
hahah öyle diyorsun
biz varız kız kıramaz :)) kolay gelsin❤♡❤♡❤♡Gelirse kıracak kafamı vallahi ben kaçayım temizliğe
kız müzik dinleyeceğine işlerini halletsene :))Duman seni kendime sakladım dinliyorum :) Nostalji olsun biraz
Vala is yapmayinca bi dalardi ablam bana sac bas supruge hep dayak yiyen taraf oldugum icinAynennama o pek düşündüğümüz gibi olmuyor biliyor musun :) şimdi bizim için kız kardeş hayallerde dert ortağı, sırdaş vs. Ama olanlar bilir iki zıt kutup iki gıcık kardeşler birbirine aksi gitmek zorunda doğanın kanunu bu
amaaan işler beklesinkız müzik dinleyeceğine işlerini halletsene :))
hahha :) dışarıda da işler var ama sen hala müzik peşindesinamaaan işler beklesinBırak evi puk götürsün
Kiz onu dinleyeceğine senin yoklugunda kafam bi milon dinleDuman seni kendime sakladım dinliyorum :) Nostalji olsun biraz
ahahahVala is yapmayinca bi dalardi ablam bana sac bas supruge hep dayak yiyen taraf oldugum icinmağdurum anlayinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?