- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.521
maşallahHem de katmerli ,2
hahahbenim kocam diye söylemiyorum nazar değmesin çok hızlıdır iki dakika değil.5 saniyede takar bırakır gelir
Ayy nerde o günler :) gelmiş kadar oldum ,teşekur edoyorum :)Gel akşama iftara bana yat dinlen ben hazırlarım
Elini kesti ya cekmeceden benim koca mobilyacı onu diyorum yollayım söksün atsin yenisini yapsın diyehahahne oluyor kız ben olaya fransız kaldım
Aman iyi ki kocan diye söylemiyorsunbenim kocam diye söylemiyorum nazar değmesin çok hızlıdır iki dakika değil.5 saniyede takar bırakır gelir
Afiyet olsun şekerimAyy nerde o günler :) gelmiş kadar oldum ,teşekur edoyorum :)
AhahahahaAman iyi ki kocan diye söylemiyorsunayrıca söyle nolmuş, adamın reklama ihtiyacı yoktur ama :)))
hahah anladım şimdiElini kesti ya cekmeceden benim koca mobilyacı onu diyorum yollayım söksün atsin yenisini yapsın diye
kız senin kocanın evde işi ne :) yolla işe :))Ahahahaha
Yemeğe geldi gitti şimdi yaaaa napsın adam iş yeri eve çok yakın 3 sokakkız senin kocanın evde işi ne :) yolla işe :))
ha iyi o zaman :) bacım sen 2 çocukla nasıl cilve topiklerin de olabiliyorsunYemeğe geldi gitti şimdi yaaaa napsın adam iş yeri eve çok yakın 3 sokak
Cilve profesörü o iki çocuk değil daha çok olucak onda çocukha iyi o zaman :) bacım sen 2 çocukla nasıl cilve topiklerin de olabiliyorsunDaughter of your father
hahah bence de :) ben çocuk felan yok diyordum :)) 2 tane çocuk varmışCilve profesörü o iki çocuk değil daha çok olucak onda çocuk
Büyüdü onlar artık kardeş lazımhahah bence de :) ben çocuk felan yok diyordum :)) 2 tane çocuk varmış
Parami isterimm haaa yok belles gunahimi bile vermemKizzzz o köşe kaldı bak odayı da yaphadi eline saglik
hahahahBüyüdü onlar artık kardeş lazımDaughter of your father
ne kadar istiyorsunParami isterimm haaa yok belles gunahimi bile vermem
Kiz yapmasin kardeş biz 7 kişiyiz simidi diyomm keske ben tek olsaydimmBüyüdü onlar artık kardeş lazımDaughter of your father
100 liraya temizyecek burada kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?