"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

bıraaaak evi puk götürsün bıktım her gün iş yapıyorum gene aynısı bıraktım oh kebap
Kiz bi kere bu is mevzusundan esimle tartistik bana dedi ustume gelme falan bende ne yapacan dovecen mi he dovecen mi benj itti bende kicina bi tekme attimbana bakti sinirli bi sekilde gel gel diyomm bak seni fena yapacamzaten bu ilanlar icin önceden haziliklari yapmistim diye eller boks sekliadama veriyomm gazi bi atmasila savurmam bi oldu

abow sizinde cilveleşme şekli bu galiba hahahah

ahahahah kız sende çatlaksın ya benim gibi ama çok iyi yapmışsın kadının gücüü Hep bu anı beklemiştikk arkasını dönsün arkadan tepiği koduk mu oh

Kız aslında gerçek anlamda bir yumruk atsalar 2 seksen uzanırız 10 gün yataktan kalkamayız biliyon mu biz deki bu özgüven ne olacak acaba
Allahahhah evet ya valla sadece ucundan dokkundu ben yerle bir kiz ne yapalimmm gurumuza dokunuyor neyseki arkadan vuracak cesaret var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…