- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.541
kız 50 felan iste
kız ben 2.yii yaptım ama :)) 3. yü istiyoruz ne olacakKiz yapmasin kardeş biz 7 kişiyiz simidi diyomm keske ben tek olsaydimm
100 mü100 liraya temizyecek burada kadınkraliçe sen dinleme onu sen bana takıl
uyudu yine kuzucuk :) Şimdilik buradayım :) bakalım ne kadar sürecek100 müolabilir o zaman :)) gittin geldin mi :))
Kız dedikya yol yemek tatlı benden diye daha ne istiyorsun benden canımıda alParami isterimm haaa yok belles gunahimi bile vermem
Gelmez daughter istemiyorhahahahyakında gelir gibi o zaman :))
Kardeş candır beeeKiz yapmasin kardeş biz 7 kişiyiz simidi diyomm keske ben tek olsaydimm
sende kaç kardeş varKardeş candır beee
Yap sen yap 3 numarayı da senin kocan iyi bellikız 50 felan iste
kız ben 2.yii yaptım ama :)) 3. yü istiyoruz ne olacak
Yemek yolKız dedikya yol yemek tatlı benden diye daha ne istiyorsun benden canımıda al
Bir kardeşim.var annem yapmadisende kaç kardeş vareşimler 9 kardeşş
benimde bir kardeşim var yaBir kardeşim.var annem yapmadi
Kiz eee hammedde sensin eniste islesin 3 de olur 2 de karsilarsin isteklerinkkız 50 felan iste
kız ben 2.yii yaptım ama :)) 3. yü istiyoruz ne olacak
niye istemiyor kızGelmez daughter istemiyor
kız zaten benim ki baya ısrarcı 3.de :)Yap sen yap 3 numarayı da senin kocan iyi belli
niye ki :))Bir kardeşim.var annem yapmadi
Benimki 20 yaşında aynen erkek hep kız kardeş istemiştim olmadibenimde bir kardeşim var yaerkek kardeşim 16 yaşında
hahah zaten 2. bu tatlımKiz eee hammedde sensin eniste islesin 3 de olur 2 de karsilarsin isteklerink
Doğuramazmış daha fazlaniye istemiyor kızne olacak sanki :))
kız zaten benim ki baya ısrarcı 3.de :)
niye ki :))
benimde ablam ve erkek kardeşim varBenimki 20 yaşında aynen erkek hep kız kardeş istemiştim olmadi
AynennBenimki 20 yaşında aynen erkek hep kız kardeş istemiştim olmadi
niye doğuramasın kız :)) olduğu zaman bal gibi de doğururDoğuramazmış daha fazla
Israr iyidir yap gitsin
Annem az çocuktan yanaydı hep erkek kardesimide 7 yıl sonra yaptı o da herkes bu kızın kardeşi olmucakmi dedi diye
Keşke benimde olsaydıbenimde ablam ve erkek kardeşim varortancayım ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?