- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.221
kız işte ne güzel. önünde deniz manzara süper :) huzur ❤♡❤♡❤♡Manzara gzl tabi ama onemli olan icindeki manzara
napıyorsun tatlım?❤♡❤♡❤♡
Sus kiz yasakAklına akldatilmak dışında , annesinin beni istememesi sonucu huzuru bozmak icin ne yapılır okuyup üflenerek
Ayy hadii nşallah
Demekkiii
napıyorsun tatlım?❤♡❤♡❤♡
Ben şunu alayim
aman ne yapacaksın tatlım boşverbirazdan kalkıp iş yapmam lazım oyalanıyorum :/
Burada canimmm bir yandan poğaça bir yandan kek bir yandan vişne reçeli bir yandan mutfak topla sen napiyon@sibell09 nerdesin kız :))
Bende gelsem mi ki iceri bi cay alsam
ne isteğin varsa tatlım❤♡❤♡❤♡ olmaz mı ?Bende gelsem mi ki iceri bi cay alsam
hahah kız ne yapıyorsun senBurada canimmm bir yandan poğaça bir yandan kek bir yandan vişne reçeli bir yandan mutfak topla sen napiyon
Bende gelsem mi ki iceri bi cay alsam
Ben şunu alayimreserved
aman ne yapacaksın tatlım boşver
hahahyemeğimin adı yok ütü var yapılcakkk
ohoooo
Cano anneme gidecem akşam kek poğaça ona yesin yesin şişsin hahahaha şaka şaka anam oruç tutarken yesin diye yapiyom vişne reçeli bahçede vardı topladık bugün yapamazsam yarına bozulur mutfak dünden dağınık malum kiler temizliği onada el attım karman çorman bir haldeyim anlicagin akşam gidince soracam anam beni iş yaparken doğurmuş zaarne isteğin varsa tatlım❤♡❤♡❤♡ olmaz mı ?
hahah kız ne yapıyorsun sen
maşallah hamarat sibelllCano anneme gidecem akşam kek poğaça ona yesin yesin şişsin hahahaha şaka şaka anam oruç tutarken yesin diye yapiyom vişne reçeli bahçede vardı topladık bugün yapamazsam yarına bozulur mutfak dünden dağınık malum kiler temizliği onada el attım karman çorman bir haldeyim anlicagin akşam gidince soracam anam beni iş yaparken doğurmuş zaar
Sağol kuzum uyumazsam izlerim diye düşündüm bide maviş maviş huzur yuvası ben arayınca bi zahmet ışıkları sondurucer balıklarla bi uyku cekelimtamam canım burası sana ait
özel istediğin birşey olursa bir alo de =)
Sagolda bu adama soylucem bi hizmetçi tutsun bana çok yoruluyorum 12de kalktım bak saat 2 is yapiyom halamaşallah hamarat sibelll❤♡❤♡❤♡ ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?