- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.582
- 698
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.701
Ayyy onlarda beni yiyo :)ay yerim onları ben ❤♡❤♡❤♡
Ne dizisi kız ne filmi dizi film çevirsem ne diye fotomu garfield yapayım ahahahahaah tipik türk kadını tipim herkes birine benzetir şaşırmadımSen film dizi falan mı çevirdin :))
Yüzün o kadar tanıdık geldi ki ...ama daha önce tanışmadığımıza eminim :)
Günaydın bebeğim başım dönüyor kalkamadım bugün vallahi birde kocis geldi yemeğeSibeall giniydin biybisi:)
@sibell09
sibeyyyyylllll nerde kaldın :))Ne dizisi kız ne filmi dizi film çevirsem ne diye fotomu garfield yapayım ahahahahaah tipik türk kadını tipim herkes birine benzetir şaşırmadım
Kaç gecedir uykusuzluktan sonra valla bugün gözünü bir açtım sabah 11 buçuk yataktan çık 12 oldu kocacim bugün beni yatakta bastı uyuyomusun daha degidi dehh diyor dedim başım dönüyor elleme beni ses çıkarmadısibeyyyyylllll nerde kaldın :))
hahah ❤♡❤♡❤♡Ayyy onlarda beni yiyo :)
hahahaKaç gecedir uykusuzluktan sonra valla bugün gözünü bir açtım sabah 11 buçuk yataktan çık 12 oldu kocacim bugün beni yatakta bastı uyuyomusun daha degidi dehh diyor dedim başım dönüyor elleme beni ses çıkarmadı
Yaaa sorma yaaa erken kalkarım yemeğini hazırlarım teeee 1 de gelir kalkmam yemek de olmaz 11.55 de damlar şaşkınım benimhahahadeseydin uykum var benim diye benim herifte gelecek şimdi
aman kendi hazırlasın yesin yahu :)Yaaa sorma yaaa erken kalkarım yemeğini hazırlarım teeee 1 de gelir kalkmam yemek de olmaz 11.55 de damlar şaşkınım benim
Afiyet bal olsunohh tesekkur ettim canim.
Tweety bu gece senide görek valla solemicez kimseye yaaaaKül yutmam ben
Bu düşüneyim bunu ama bilemiyorum yüzüm eskiyebilir sonraayy ben görmedim @sibell09 benim için tekrarlar mısın cici?
Işte onu hazırlamaz herseyde yardım eder ama öğle yemeği onun için yiyip dinlenme olduğundan yapmazaman kendi hazırlasın yesin yahu :)
ileride daha çok görürsün :))yapacak bir şey yok o zaman :)Işte onu hazırlamaz herseyde yardım eder ama öğle yemeği onun için yiyip dinlenme olduğundan yapmazeeee o kadancik gormuyoz artıkın
Çocuk olunca o bakacak ben yapicam yada o.yapicak ben bakıcam yok öyle hem baba olup hem köşeye çekilmekileride daha çok görürsün :))yapacak bir şey yok o zaman :)
Yoo ben dedikodu falan yapmadm :))
Ramazan gunu oruçlu oruçlu ne hazırlıyorsun yaaYaaa sorma yaaa erken kalkarım yemeğini hazırlarım teeee 1 de gelir kalkmam yemek de olmaz 11.55 de damlar şaşkınım benim
Ama yine iyi dayanmıştı onlar :/Tatlım ünlüler icin farketmiyorki şimdi bile belki başka birini bulmuşlardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?