- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.681
Evet bende izlemistim bi ara ama bosandilar galiba :)Brad bir ara isyan etti angelina yemek yemiyor diye...hatta boşanmakla tehdit etti
Galiba....kadın da yazık etti kendine amaEvet bende izlemistim bi ara ama bosandilar galiba :)
At yavyum :) geç oldu kusura bakma canım uyumuşum dün şarjım az şimdide
Nasıl geçti tatlım ? :))) bundan sonra sahura kadar bekliyoruz seni :))Ben geldim ilk sınav bitti.. ama bende bitmek üzereyim. . Yrn biterim heralde..
Tamam justm ♡buraya atmam artık yeter bence senle sonra paslaşırız Şarjın dolsun görüşürüz çikolatam
Tamam kız yarından sonra bekliyoruz ❤❤inşallah guzel geçer ❤❤ooo yine katılacağım diyorsun ❤Yrn da var sınavımnisankralicesi .. sonrasında yarışma için güzel bir iftar sofrası hazırlıcam bakalım
Ama aldatması mı gerekiyor şimdi kadın yemek yemiyor diye :/ göğüslerini aldırmasının sebebide ben göğüs kanseri olduğunu sanmıştım ama olmamış. Ailesinde hep göğüs kanseri olduğu için ondada çıkabilir düşüncesiyle toptan kurtulmuşBrad bir ara isyan etti angelina yemek yemiyor diye...hatta boşanmakla tehdit etti
Tatlım ünlüler icin farketmiyorki şimdi bile belki başka birini bulmuşlardır :)Ama aldatması mı gerekiyor şimdi kadın yemek yemiyor diye :/ göğüslerini aldırmasının sebebide ben göğüs kanseri olduğunu sanmıştım ama olmamış. Ailesinde hep göğüs kanseri olduğu için ondada çıkabilir düşüncesiyle toptan kurtulmuş
hahha wcde yaza yaza kafayı bozduWthwtjynysntbargvarhetntsbfabdvsg
kız sen nerelerdesin bi varsın bi yoksun :))Ceneleriniz yorulmuş gene :)))
Sorma yaaa eşimin tatili hafta içi yahahha wcde yaza yaza kafayı bozdu
kız sen nerelerdesin bi varsın bi yoksun :))
Kuzum kıyamam WC kokusu başını döndürdü seninWthwtjynysntbargvarhetntsbfabdvsg
kolay gelsin tatlım❤♡❤♡❤♡Sorma yaaa eşimin tatili hafta içi ya
O yüzden giremiyorum
Bugünde yeni haber aldım eşimin iki amcası gelecekmiş ky iftara şimdi evimi halletmem lazım akşam bende oraya gitcem geri dönüşte yatılı misafir gelecek çünkü
Sağol perde falan yikcam fırsat bulursam 3 unu de uyumaya zorluyorum şuan varan 1kolay gelsin tatlım❤♡❤♡❤♡
hahah ❤♡❤♡❤♡ inşallah diğerleri uyur halledersin işlerini❤♡❤♡❤♡Sağol perde falan yikcam fırsat bulursam 3 unu de uyumaya zorluyorum şuan varan 1
hahah ❤♡❤♡❤♡ inşallah diğerleri uyur halledersin işlerini❤♡❤♡❤♡
ay yerim onları ben ❤♡❤♡❤♡Kızı uyutmak kolay temizle emzir uyuyo ötekiler fena vala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?