- 30 Ocak 2017
- 14.881
- 200.351
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.841
Terazi :)) ama yükselenimden haberim yok malesef :))Senin burcun akrep mi :)
hahahBiraz efor sarfet doguramayaksin sonra bidahakind aklında bulunsun aynaya aynaya bak
Güzel bakarsak nazar değmez :) bir maşallaha bakar :) ♡Çok.guzel bi kerem yüzü eskir sonra mazallah nazar falan koca koca sivilce çıkar bide yazık göstermesin @Kova hatunu
Kız senin nazarın degiyormu komşum var renkli gözlü mübarek maşallah dediği 3 gün yaşar cinstenmaşallah hepinize kızlar❤♡❤♡❤♡ aman nazar felan deymesin sonra :)
hahah olsun kız yine diyelimde ❤♡❤♡❤♡ ne olur ne olmaz :)Kız senin nazarın degiyormu komşum var renkli gözlü mübarek maşallah dediği 3 gün yaşar cinsten
en çok sana şaşırdım biliyor musun
Kız koyup durma şunu daha çok canın cekecek
kız şu sigara içip durmayın aaaa. ne içerim nede içildiği yerde dururumKız koyup durma şunu daha çok canın cekecek
Tabiki bir inşallah birde maşallah çok demek lazımmışhahah olsun kız yine diyelimde ❤♡❤♡❤♡ ne olur ne olmaz :)
Ben içmiyorum hatta kocamda bırakdı 2 yıl oldukız şu sigara içip durmayın aaaa. ne içerim nede içildiği yerde dururum
Nidenen çok sana şaşırdım biliyor musun
Teşekkür ederim ..kimliklerinizi teyit edeyim ,bizim komşu cevriye ablanın gelinigilin ablası Nevriye değilseniz özelden atarım bi ara :)Peki peki ısrar etmeyelimolsun gözlerin çok güzel ♡
Beni hala teyit edemedinmi lennnnTeşekkür ederim ..kimliklerinizi teyit edeyim ,bizim komşu cevriye ablanın gelinigilin ablası Nevriye değilseniz özelden atarım bi ara :)
ne ben nede benim herif kesinlikle içmeyiz :)Ben içmiyorum hatta kocamda bırakdı 2 yıl oldu
ya ne biliyim daha tatlı duruyorsun :) sanki böyle daha sert bakışlı biriymişin gibi gelirdi hep bana :)
Iskence metodun güzelmiş kendine birde harakiri dene
Çünkü burda bazen çok sert konuşuyorumne ben nede benim herif kesinlikle içmeyiz :)
ya ne biliyim daha tatlı duruyorsun :) sanki böyle daha sert bakışlı biriymişin gibi gelirdi hep bana :)
Zararlı bacım içmemek lazım.ne ben nede benim herif kesinlikle içmeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?