- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.821
dur bakıyorumSoylemem bilmem kaç sayfayı tek tek ara bul bananeeeee2
e tabi tatlım❤♡❤♡❤♡ niyetliyken çok yollamadaKıymetimi bilsin dışarda açık saçık süslü püslü kadınları görüyor. Biz dışarıda kapalıyız diye bir şey bilmiyoruz zannetmesinler
Görücemmm bana ne ben kaçırdımSen gormedinmi tühhhh bizımla değılsıñ guzum
Bak bakkkdur bakıyorum
e tabi tatlım❤♡❤♡❤♡ niyetliyken çok yollamada
Senin burcun akrep mi :)Bir amaç içinn her şeyyahahhahaha
valla tatlım anlattıkları kadar varmışGörücemmm bana ne ben kaçırdımbende kapalı fotomu koyarm bu sefer
Çok.guzel bi kerem yüzü eskir sonra mazallah nazar falan koca koca sivilce çıkar bide yazık göstermesinGörücemmm bana ne ben kaçırdımbende kapalı fotomu koyarm bu sefer
Sen benden slavsın kızamm
bunu sen mi diyorsunSen benden slavsın kızamm
Adriana lima mübarek
Senin yüzünden beni hep bişey sanıyorlar zaten....abartma yafÇok.guzel bi kerem yüzü eskir sonra mazallah nazar falan koca koca sivilce çıkar bide yazık göstermesinKova hatunu
kız benim lafım geçmemiş ki hiçBak bakkk
Onun gözler yakıyor maşallahSen benden slavsın kızamm
Adriana lima mübarek
ilk kızım babasına :) ikinciyi daha bilemiyorum :))Onun gözler yakıyor maşallahnisankralicesi kız çocuğun kime benziyor
Kizammm Allah vermiş ben ne diyim bize birgün uğraştıysa sana 1 hafta uğraşmış mübarek ben hep gercekciyim bikerem hayatta abartmam guzeldende anlarım ayıptır söylemesiSenin yüzünden beni hep bişey sanıyorlar zaten....abartma yaf
E yalan mıııı...topiğin gülü senibunu sen mi diyorsun
Ahahahaha heyecan yaratayım didimkız benim lafım geçmemiş ki hiçhani yapmıştın :)
Gözleri sana çekeymiş iyiymiş kız çok bakmışın herhal ilk de kocana bu sefer aynaya bakaydın yailk kızım babasına :) ikinciyi daha bilemiyorum :))
ay çok teşekkür ederim tatlım sende öylesin❤♡❤♡❤♡E yalan mıııı...topiğin gülü seni
kız hamiş hamiş yordun beni amaAhahahaha heyecan yaratayım didim
hahah o zaman yine babasına çekerGözleri sana çekeymiş iyiymiş kız çok bakmışın herhal ilk de kocana bu sefer aynaya bakaydın ya
Kizammm Allah vermiş ben ne diyim bize birgün uğraştıysa sana 1 hafta uğraşmış mübarek ben hep gercekciyim bikerem hayatta abartmam guzeldende anlarım ayıptır söylemesi
Biraz efor sarfet doguramayaksin sonra bidahakind aklında bulunsun aynaya aynaya bakay çok teşekkür ederim tatlım sende öylesin❤♡❤♡❤♡
kız hamiş hamiş yordun beni amasende kalırsın inşallahta bende senle uğraşırım
hahah o zaman yine babasına çeker
beni paspasla bi yokasana krndime gelem :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?