- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.161
Bu kez istikrarli denicem insallah.ama herseye de hazirlikli olacam.hayal kirikligina ugruyorum cunku.cok denedim cunkuBiliyormusun bütün dikkatini çocuklarına ver
Eşin kınusunda nötr ol...düşüncelerini bile kontrol et ne kötü nede iyi birşey getirme aklına ilk başta....ilerleyen zamanlarda ise düşünsel olarak sadece sevgini gönder ona...
Emin ol değilecek ama önce bu ruh halinden kurtulman lazım....o yoksa da güçlüsün
Bunu kendine empoze et....
Yapacam insallah.cok sagolun kizlar fikirleriniz icinAynen bende bunu demiştim ışte bağımsızlığını olan etmeli
doğrudur tatlım ben sadece öyle bi şey okumuştum galiba diye hatırlıyorum .Bircok yerde okudum psikolojik siddet.kalacak yeri olamama ve bosanma sureci boyunca aliyorlarmis.ama arayip bilgi almadim henüz.morcatiyi aradim aslinda acan olmadi
Kendini sev sev sev sonsuz sevBu kez istikrarli denicem insallah.ama herseye de hazirlikli olacam.hayal kirikligina ugruyorum cunku.cok denedim cunku
Çok mu belli oluyorRoman diil kız romen
Gürcü değil macar
Hayırdır sen...aşıkmısın
Ben anlarımÇok mu belli oluyor
Kapılıyorum sanki :/Ben anlarım
Cok cok tesekkur ederim yardimlarin icinEki Görüntüle 2004301 Eki Görüntüle 2004302 Eki Görüntüle 2004303 Eki Görüntüle 2004303 Eki Görüntüle 2004305 Eki Görüntüle 2004306 F Fatty5672 iletişim bilgileri mevcut , sağlıklı bilgiyi alabileceğini umuyorum...
2 aya evlenecek zaten böyle giderse :))Ben anlarım
İnsallah olacak.yardimlariniz cevaplariniz icin cok tesekkur ederimKendini sev sev sev sonsuz sev
Kocanı sevdiğinden daha çok sev
Bu bile seni ayağa kaldırır....
Rica ederim ,ne yaptım ki net değilse bir bak tekrar atarımCok cok tesekkur ederim yardimlarin icin
2 ay mı aaa2 aya evlenecek zaten böyle giderse :))
Ayy pek te güzelmiş ama,bize enyamızın sıcaklığını veremez
Sanal ortamdada oksa birilerinin benim icn cabaladigini gormek cok cok mutlu etti beni.cok tesekkur ederim tekrar.gayet netRica ederim ,ne yaptım ki net değilse bir bak tekrar atarım
15 gün diyecektim de yine 2 ay dedim2 ay mı aaa
Kapılmak iyidir hoşturKapılıyorum sanki :/
Aynen tatlımKapılmak iyidir hoştur
Değerini bil bu günlerin
Birşey değil umarım başarırsın ve o dangozun akli başına gelir bazen.erkeklere böyle ders lazım oluyor baktı elindeki uçuyor bu sefer 180 derece değişip tutmaya çalışıyor vallahi değiştir kendini git kuaföre saçını başını boyat hergun aynı saatte at kendini dışarı hiç biryere gitmesen bile git bi parka kafeye otur iki arkadaşınla buluş eşin varken telefonla konuş yada mesajlas bişey derse cingar çıkar arkadaşım olamazmi benim diye özgüvenini topla köy adamın önüne düzelirse ne ala düzelmezse def et gitsinYapacam insallah.cok sagolun kizlar fikirleriniz icin
15 gün diyecektim de yine 2 ay dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?