"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Umarim basaririm yapacam insallah.Allah hepimizin yuvasina huzur versin insallah

Sanal ortamdada oksa birilerinin benim icn cabaladigini gormek cok cok mutlu etti beni.cok tesekkur ederim tekrar.gayet net
Kitap okurmusun bilmem...hoş 2 çocukla zor oluyordur ama kişisel gelişime ilgin varsa Rezonans Kanunu kitabını öneririm...
Ben de yeni başladım ve şu ana kadar okudum en açıklayıcı kitap. ..nacizane tavsiye

Umarim basaririm yapacam insallah.Allah hepimizin yuvasina huzur versin insallah
Umarım dersen olmaz basaricam diceksin kendine guveneceksin birsuru insan var tek başına çocuklarına ana baba olmaya hayatta kalmaya erkeğe bağımlı olmayan olmamaya çabalayan sende onlardan biri ol dik.dur toparlaan ayağa kalk istediğin zaman yaz burayada herkes sana yardımcı olur ama dediklerimizi uygulamaya geç once

Kitap okurmusun bilmem...hoş 2 çocukla zor oluyordur ama kişisel gelişime ilgin varsa Rezonans Kanunu kitabını öneririm...
Ben de yeni başladım ve şu ana kadar okudum en açıklayıcı kitap. ..nacizane tavsiye
Owwww not aldım.bunu bakıcam tenk yuu: -) inşallah bulurum

Okumayi cok severim.onerini dikkate alacam.kisisel gelisim kitaplarini ayri bi severim.cok sasiracaksiniz esim rehber ogretmen

Gaza geldim yapacam kesin yapacam.olmasada kendi kaybeder ben onun ocon cabaladm sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…