- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.181
yarın pazar amaaz gelirr ohooo ni yaptın
Noluyor just hanimcim işveli bakışların sahibi belli olduaz gelirr ohooo ni yaptın
Atma içine hiç bir zaman bebeklerinin sana ihtiyacı var tatlım , rica ederimSanal ortamdada oksa birilerinin benim icn cabaladigini gormek cok cok mutlu etti beni.cok tesekkur ederim tekrar.gayet net
Noluyor just hanimcim işveli bakışların sahibi belli oldu
Silah zoruyla getirtirizyarın pazar amayıldırım nikahı olur mu ki ?
Doktorun eline su dökemez justcigim bi kere 9 yıl rütbe 3 çocuk faktörü var arada
Yani bu hesaba göreee 11 ay 11 gün sonra kızlaaar,bebek emmiyo konuları2 ay mı aaa
3 çocuğumu vardı kızDoktorun eline su dökemez justcigim bi kere 9 yıl rütbe 3 çocuk faktörü var arada
Hemen evlendi çocuk.dogurduYani bu hesaba göreee 11 ay 11 gün sonra kızlaaar,bebek emmiyo konuları
Umarim basaririm yapacam insallah.Allah hepimizin yuvasina huzur versin insallahBirşey değil umarım başarırsın ve o dangozun akli başına gelir bazen.erkeklere böyle ders lazım oluyor baktı elindeki uçuyor bu sefer 180 derece değişip tutmaya çalışıyor vallahi değiştir kendini git kuaföre saçını başını boyat hergun aynı saatte at kendini dışarı hiç biryere gitmesen bile git bi parka kafeye otur iki arkadaşınla buluş eşin varken telefonla konuş yada mesajlas bişey derse cingar çıkar arkadaşım olamazmi benim diye özgüvenini topla köy adamın önüne düzelirse ne ala düzelmezse def et gitsin
Soylediya geçen sana yazmıştı bir kaybı var onunda3 çocuğumu vardı kız
maşallah kız nasıl hesap yaptınYani bu hesaba göreee 11 ay 11 gün sonra kızlaaar,bebek emmiyo konuları
Kitap okurmusun bilmem...hoş 2 çocukla zor oluyordur ama kişisel gelişime ilgin varsa Rezonans Kanunu kitabını öneririm...Sanal ortamdada oksa birilerinin benim icn cabaladigini gormek cok cok mutlu etti beni.cok tesekkur ederim tekrar.gayet net
kız benim hafızam kötüdür biraz :/Soylediya geçen sana yazmıştı bir kaybı var onunda
Umarım dersen olmaz basaricam diceksin kendine guveneceksin birsuru insan var tek başına çocuklarına ana baba olmaya hayatta kalmaya erkeğe bağımlı olmayan olmamaya çabalayan sende onlardan biri ol dik.dur toparlaan ayağa kalk istediğin zaman yaz burayada herkes sana yardımcı olur ama dediklerimizi uygulamaya geç onceUmarim basaririm yapacam insallah.Allah hepimizin yuvasina huzur versin insallah
Owwww not aldım.bunu bakıcam tenk yuu: -) inşallah bulurumKitap okurmusun bilmem...hoş 2 çocukla zor oluyordur ama kişisel gelişime ilgin varsa Rezonans Kanunu kitabını öneririm...
Ben de yeni başladım ve şu ana kadar okudum en açıklayıcı kitap. ..nacizane tavsiye
Okumayi cok severim.onerini dikkate alacam.kisisel gelisim kitaplarini ayri bi severim.cok sasiracaksiniz esim rehber ogretmenKitap okurmusun bilmem...hoş 2 çocukla zor oluyordur ama kişisel gelişime ilgin varsa Rezonans Kanunu kitabını öneririm...
Ben de yeni başladım ve şu ana kadar okudum en açıklayıcı kitap. ..nacizane tavsiye
Olabilir kuzumkız benim hafızam kötüdür biraz :/
Kişisel gelişimcimisin kız :)Owwww not aldım.bunu bakıcam tenk yuu: -) inşallah bulurum
Gaza geldim yapacam kesin yapacam.olmasada kendi kaybeder ben onun ocon cabaladm sonuctaUmarım dersen olmaz basaricam diceksin kendine guveneceksin birsuru insan var tek başına çocuklarına ana baba olmaya hayatta kalmaya erkeğe bağımlı olmayan olmamaya çabalayan sende onlardan biri ol dik.dur toparlaan ayağa kalk istediğin zaman yaz burayada herkes sana yardımcı olur ama dediklerimizi uygulamaya geç once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?