"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Aynen sineklik iyi olur da bahçedeki ne olacak :)

Sonumuz bahçeli ev zaten sibel ,kaçışı yok
Cano iki tavuk koyacaksın içine hem organik tavuk yicen hem böcekten kurtulacan gork olur tavuk basarsın yumurtasını horoz çıkar keser organik tavuk yedirirsin çocuklarına

Cano iki tavuk koyacaksın içine hem organik tavuk yicen hem böcekten kurtulacan gork olur tavuk basarsın yumurtasını horoz çıkar keser organik tavuk yedirirsin çocuklarına
Sibeeelll

Ben öyle şeyler yapamam ,evimde de besleyemem

Çocuklar da bulduklarını yesin

Dün öğlen 1 de kalktı paşa hazretleri ama hafta ici kıskanıyor: -)
Benimkide öyle hp bi kiskanclik dun onun yüzünden girrmedimm bura
Valla bak yaaa yapıştı elime gitmiyor ruhumdaki boşluk canım o benim biri de benim ruhumu temizlese su gereksiz insanlardan iyi olacak valla zaten mune ablaya dicem profilimede yapsın bundan
Ahahah kiz yap bu bizm genel anlamda meslegimiz

Sibeeelll

Ben öyle şeyler yapamam ,evimde de besleyemem

Çocuklar da bulduklarını yesin
Kız tel var onların olduğu yerde kapıda var açarsan geçerler o tarafa yada bir kümes yaptır ne olacak mikropta lazım ayrıca insana biz hep bunların içind e büyüdük bak gidecem şimdi farklı bir tavugum var resmini çekip geliyim bak nasil tatlis bişey kuzum pofidik pofidik

Kız sibeeeeel,Allah seni naaaapmasıın,eskiden annemde vardı onlardan,ponpon gibi bişey onlar,çok tatlıııı
Habeş tavuğu cano tavukların şahı ikonu idolü en hanımefendi istanbul terbiyesi görmüşu asla eşelemez yerleri narin narin gezer yer asla bahçeye zarar vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…