- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.621
Hee :)))) onun kafa zarı atmış ,daha dikiş de tutmaz :))))Bozuldum diyeyim sen anla
Kiz sn gene temizlik mi yapiyonnAhahahahaahbak yine sinirim oynadı yaaa
Cano iki tavuk koyacaksın içine hem organik tavuk yicen hem böcekten kurtulacan gork olur tavuk basarsın yumurtasını horoz çıkar keser organik tavuk yedirirsin çocuklarınaAynen sineklik iyi olur da bahçedeki ne olacak :)
Sonumuz bahçeli ev zaten sibel ,kaçışı yok
Dün öğlen 1 de kalktı paşa hazretleri ama hafta ici kıskanıyor: -)hah dün yatmadınız mı bacım :) o zaman adamı kıskandırma
Valla bak yaaa yapıştı elime gitmiyor ruhumdaki boşluk canım o benim biri de benim ruhumu temizlese su gereksiz insanlardan iyi olacak valla zaten mune ablaya dicem profilimede yapsın bundanKiz sn gene temizlik mi yapiyonn
SibeeelllCano iki tavuk koyacaksın içine hem organik tavuk yicen hem böcekten kurtulacan gork olur tavuk basarsın yumurtasını horoz çıkar keser organik tavuk yedirirsin çocuklarına
Benimkide öyle hp bi kiskanclik dun onun yüzünden girrmedimm buraDün öğlen 1 de kalktı paşa hazretleri ama hafta ici kıskanıyor: -)
Ahahah kiz yap bu bizm genel anlamda meslegimizValla bak yaaa yapıştı elime gitmiyor ruhumdaki boşluk canım o benim biri de benim ruhumu temizlese su gereksiz insanlardan iyi olacak valla zaten mune ablaya dicem profilimede yapsın bundan
Kız tel var onların olduğu yerde kapıda var açarsan geçerler o tarafa yada bir kümes yaptır ne olacak mikropta lazım ayrıca insana biz hep bunların içind e büyüdük bak gidecem şimdi farklı bir tavugum var resmini çekip geliyim bak nasil tatlis bişey kuzumSibeeelll
Ben öyle şeyler yapamam ,evimde de besleyemem
Çocuklar da bulduklarını yesin
Ahahahaha kız burdan değil geç vakitte uyandigim için yatagimdan kıskanıyor beniBenimkide öyle hp bi kiskanclik dun onun yüzünden girrmedimm bura
Ahahah kiz yap bu bizm genel anlamda meslegimiz
Sibeeelll
Sibeeelll
Kiz zaten buraya üye olmamin nedeni bu emociler ozelikleAhahahaha kız burdan değil geç vakitte uyandigim için yatagimdan kıskanıyor beni
Yapacam zaten vallahi çok sevdim bu smileyi
Kiz bunlar senin miEki Görüntüle 2004924 bak benim tontislerime hindim bile var tavuklar çıkmadı büyük diye o horozda bu yıl çıktı yumurtadan
Ahahahahaha yaaaa çok sevdim vallahiKiz zaten buraya üye olmamin nedeni bu emociler ozeliklebu küçük kardesime kizdigim anlar geliyor aklima
Kiz ni detayi atlama yuzudeki gulucuk biz yaparkenAhahahahaha yaaaa çok sevdim vallahi
Ivit hepisi benim dahada var çekemedim muhabbet kuşum vardı 100 tane 70 ini sattım 30 u yokluklarina dayanamadı arkadaşlarının kaçtılar şimdi 8 kuşum kaldıKiz bunlar senin mi
Bide bunu seviyom çokKiz ni detayi atlama yuzudeki gulucuk biz yaparkenbu
Kız sibeeeeel,Allah seni naaaapmasıın,eskiden annemde vardı onlardan,ponpon gibi bişey onlar,çok tatlıııı
Habeş tavuğu cano tavukların şahı ikonu idolü en hanımefendi istanbul terbiyesi görmüşu asla eşelemez yerleri narin narin gezer yer asla bahçeye zarar vermezKız sibeeeeel,Allah seni naaaapmasıın,eskiden annemde vardı onlardan,ponpon gibi bişey onlar,çok tatlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?