- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.821
Sen ona sarma yap ,görünce gözü döner ,unutur tavuğu mavuguBak yukarı dikti çatalı kaşığı bekliyor
Keskeeee unutsa ama yok cııık unutmaz buSen ona sarma yap ,görünce gözü döner ,unutur tavuğu mavugu
Unutur kizz yazık bak agliyo , içine de market hindisi koy, benim tosun diye kakalarsinKeskeeee unutsa ama yok cııık unutmaz bu
hahah akıllıUnutur kizz yazık bak agliyo , içine de market hindisi koy, benim tosun diye kakalarsin
Ahahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahiUnutur kizz yazık bak agliyo , içine de market hindisi koy, benim tosun diye kakalarsin
Ahaaa sarma diyince hemen döndün dimi tamam koyma hindime yazikhahah akıllıkız öyle diyorumda hiç kıyabilir miyim kesilmesine ❤♡❥❤♡❥ bende hayvan dostuyum çok tatlı sibeyyyyllll ❤♡❥❤♡❥ @sibell09
hahah deliAhahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahi
kız şakasına şey yapmıştım :) ben o kadar cani miyim kız :) ❤♡❥❤♡❥ sarma olur ama bakAhaaa sarma diyince hemen döndün dimi tamam koyma hindime yazik
Kız vallaha yaaaa videosu bilen var kocamin telefonundahahah delitöbe töbe Allah seni ne yapmasın
rahat bırakın kız hindileri aaaaKız vallaha yaaaa videosu bilen var kocamin telefonunda
Tamam anlaştıkkız şakasına şey yapmıştım :) ben o kadar cani miyim kız :) ❤♡❥❤♡❥ sarma olur ama bak
Yaaa biz diğer tarafa saldıydık izliyorduk eşimle birde baktık ki masaj yapıyor çıkmış sırtını çiğniyor oburude sessiz sedasız duruyor ahahahahaharahat bırakın kız hindileri aaaa
gözünüzü kapatsaydınız hahahYaaa biz diğer tarafa saldıydık izliyorduk eşimle birde baktık ki masaj yapıyor çıkmış sırtını çiğniyor oburude sessiz sedasız duruyor ahahahahaha
Vallahi yaaaa sorma bende bunu dedim eşimegözünüzü kapatsaydınız hahahhindilerde sizin gibi masaj seviyor galiba
sibeyyyylllllVallahi yaaaa sorma bende bunu dedim eşime
Valla sorma bizim herşeyimiz değişik zaten bir gözü görmüyor tavuk var kümeste 3 holluk var gidip oraya doğurmuyor resmen dağları tepeleri odunlugu asip benim evin yan tarafım da çuvalların arasına doğuyor: -)sibeyyyylllll❤♡❥❤♡❥ ay hindileriniz bile değişik :))@Daughter of your father konuştun mu kız hindilerle
Abooooww ne kadan centilmen bir beyAhahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahi
hahahahValla sorma bizim herşeyimiz değişik zaten bir gözü görmüyor tavuk var kümeste 3 holluk var gidip oraya doğurmuyor resmen dağları tepeleri odunlugu asip benim evin yan tarafım da çuvalların arasına doğuyor: -)
hahah kocasından dert yanan bir kadınAbooooww ne kadan centilmen bir beykıyılır mi kız ona ? Ülkemizde centilmen herif sayısı ne ki zaten !!!
hahah sibeyyyyllll ben bir şey demedim bakHindiler tavuklar horozlar...ımmyami yami yamiiiiii pek lezzetli görünüyorlar sibel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?