"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Unutur kizz yazık bak agliyo , içine de market hindisi koy, benim tosun diye kakalarsin
Ahahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahi

Ahahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahi
hahah deli töbe töbe Allah seni ne yapmasın

sibeyyyylllll ❤♡❥❤♡❥ ay hindileriniz bile değişik :))@Daughter of your father konuştun mu kız hindilerle
Valla sorma bizim herşeyimiz değişik zaten bir gözü görmüyor tavuk var kümeste 3 holluk var gidip oraya doğurmuyor resmen dağları tepeleri odunlugu asip benim evin yan tarafım da çuvalların arasına doğuyor: -)

Abooooww ne kadan centilmen bir bey kıyılır mi kız ona ? Ülkemizde centilmen herif sayısı ne ki zaten !!!

hahahah
Abooooww ne kadan centilmen bir bey kıyılır mi kız ona ? Ülkemizde centilmen herif sayısı ne ki zaten !!!
hahah kocasından dert yanan bir kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…