- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.801
Ahahahahahanaja sigarasizlik vurmuş baco otur oturUzun oturuyorum
Vermem tosunumu mune hakime intikal etti konu hayvanseverdir o kestirmez tosunumuOna şimdi dana versen kabul etmez ,aserdi bi kere illa da senin tosun olacak
yok ya çok uykusuzumAhahahahahanaja sigarasizlik vurmuş baco otur otur
Bak yukarı dikti çatalı kaşığı bekliyorOna şimdi dana versen kabul etmez ,aserdi bi kere illa da senin tosun olacak
Yok ya gördüm ben onları bi kere ,sevdim ,içim almaz artık :)))Sakin tavuklarima göz dikme hepsi benim cocuklarim
ya markettekinler güzel değil kiYaaaa hamileyse bilsin hamileliğini ne istiyor benim tosunumdan hindime hallendi kadın git dedim kocan alsın marketten didim dinlemiyor beni yaaaa illede tosun illede tosun başımı yedi
Uyu o zaman ne uyumuyorsunyok ya çok uykusuzum
Sağol.canim Allah razı olsunYok ya gördüm ben onları bi kere ,sevdim ,içim almaz artık :)))
Gezmiyor benimki akşama senin gibi yatıyor hem güzel.degil hiç markettekiler daha güzel git ordan alya markettekinler güzel değil kiseninki doğal gezen hindi
Ahahahahaha at prangalarını gel bahçeye inelim çapa yapalım biber dikelim fidanlar bekliyor
Şimdi uyursam akşam 10 da kalkarım benUyu o zaman ne uyumuyorsun
Ne de güzel ışte sahur iftar yaparsınŞimdi uyursam akşam 10 da kalkarım ben
O zaman hamile baciyi etkisiz hale getirelimVermem tosunumu mune hakime intikal etti konu hayvanseverdir o kestirmez tosunumu
haha yalançıGezmiyor benimki akşama senin gibi yatıyor hem güzel.degil hiç markettekiler daha güzel git ordan al
Hadi bi el at bacım bana yardım etO zaman hamile baciyi etkisiz hale getirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?