- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.061
Yüze yoğurt sürmek filan gibi mi kovacımGüzel cevap ama aradığım bu değil
Çaycılarını kaçırttılar çay çay çay diye diyeSlm kızlar benide aramıza alirmisiniz bende çay hastasıyım
Bitecikk meğliçemm , obamızın şahaser gülü
Bende saldım aylardırHahaha ben de bakım yapmasam da olurculardanımama arada bi cilt maskesi , tonik ,gece gündüz kremi uygularım
Öyle bişey ama işte değişik bişeyYüze yoğurt sürmek filan gibi mi kovacım
İlginç olarak , prinç sabunu kullan , gliserinli ,aloe veralı sabun , bir de yumurta maskesi iykk ben yapmadım ama söyleyimBende saldım aylardır
İlginç şeyler arıyorum
Yok ya sabun kullanmam ben :)İlginç olarak , prinç sabunu kullan , gliserinli ,aloe veralı sabun , bir de yumurta maskesi iykk ben yapmadım ama söyleyim
kız ne istiyorsun farklı farklıYok ya sabun kullanmam ben :)
Yumurta kahve maya vs hep kullanıyordum zaten farklı şeyler peşindeyim
Buldum ki...zencefil zerdeçal ve bilimum şeyleri karıştırıp yapcam ... özel bakıma girdimkız ne istiyorsun farklı farklı
hayırdır inşallahBuldum ki...zencefil zerdeçal ve bilimum şeyleri karıştırıp yapcam ... özel bakıma girdim
8 aydır adam akıllı bişey yaptığım yok bebemdenhayırdır inşallah❤♡❥❤♡❥
ay ay valla benimde hamile kaldığımdan beri yaptığım bir şey yok8 aydır adam akıllı bişey yaptığım yok bebemdenbüyümesini bekletsem daha çok beklerim
Kızım misafir var yaaaa aklına gelene baknere demiyim bari
Yok ya misafir var cano kilitledim kümesi bunlar gelip tosunumu almasınlar diye@sibell09 gelmedin mi dahaa?Geçtim kız senii,kümesin kapısında nöbettemisiin?
Valla hepsi tok korkma geeel
Eğleniyormusunuz bari :)Yok ya misafir var cano kilitledim kümesi bunlar gelip tosunumu almasınlar diye
Yaaaa sen benim hindimi gördünmü tavuklarımi aha bu nisan varya bugün hindime hallendi kesip yicem aseriyom diye bir ara yurtdışına kaçıracaktım da zor aldım ellerindenEğleniyormusunuz bari :)
Şey...Şimdi...yani...şöyle ki...tam olarak şöyle oluyor.....kraliçeye katılıyorum benYaaaa sen benim hindimi gördünmü tavuklarımi aha bu nisan varya bugün hindime hallendi kesip yicem aseriyom diye bir ara yurtdışına kaçıracaktım da zor aldım ellerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?