- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.041
Yafrukurtum obanı ihmal ediyosun,ama megliçem lafından ötürü kızmıyom sana tmmVarol izci başım ,megliçem
Kahve kavuruyorum,az kaldı,sabredinonun işi var bacım rahatsız etme❤♡❥❤♡❥ napıyorsun sen ? :)
sen bana kız zaten sadeceYafrukurtum obanı ihmal ediyosun,ama megliçem lafından ötürü kızmıyom sana tmm
kız bi gel artık aaaaaKahve kavuruyorum,az kaldı,sabredin
Kız hamişşşsen bana kız zaten sadeceben ortaya kalbimi koydum ama hiç böyle iltifat etmiyorsun
Bu seferlik af buyur megliçem gelirimYafrukurtum obanı ihmal ediyosun,ama megliçem lafından ötürü kızmıyom sana tmm
Kız bakım diyom yadoğal olmak
Güzel cevap ama aradığım bu değilEşimle evli olmakYanında kendimi çok güzel hissediyorum
Ama megliçem bana kısa yoldan smile öğretmediler bi bunları biliyorum daha somurtmak izciye yakışmıyorya bi de o mana da şey ettimKomik mi
Hahaha ben de bakım yapmasam da olurculardanımGüzel cevap ama aradığım bu değil
Yirim seniAma megliçem bana kısa yoldan smile öğretmediler bi bunları biliyorum daha somurtmak izciye yakışmıyorya bi de o mana da şey ettim
Tatlım biraz dinlen ,görüsürüz yineÇok uykum var çok yoruldumm kızlariftar çay muhabbet bebek topla kaldır.. daha şimdi.girdik eve
Buyruuuun,kız bi gel artık aaaaa
Tamam canımm ♡Tatlım biraz dinlen ,görüsürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?