- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.081
Kizzzzzzz yerim seni bakkk :elinde kalaşnikofla bekleyen smileŞey...Şimdi...yani...şöyle ki...tam olarak şöyle oluyor.....kraliçeye katılıyorum ben
Topuklayan smiley
Şaka şaka koyılmaz onlara....yürüyen biblo niyetine tut...yiyip ne yapcan...organik şey zaten insan bünyesi kaldırmaz ....alışık değilKizzzzzzz yerim seni bakkk :elinde kalaşnikofla bekleyen smile
Şey...Şimdi...yani...şöyle ki...tam olarak şöyle oluyor.....kraliçeye katılıyorum ben
Topuklayan smiley
Kafamıza göre ablacım işte , topik sahibi çayı bize ikram ettiriyor kendi hamileyim diye bi çayını göremedik dahaTeşekkür ederim tatlım , buranın olayı ne ki :)
Ya baksana sen benim tavuklarima kiyilirmi onlara nasil kesip yiyeyim cani insanŞaka şaka koyılmaz onlara....yürüyen biblo niyetine tut...yiyip ne yapcan...organik şey zaten insan bünyesi kaldırmaz ....alışık değil
Sen yeme biz yerizYa baksana sen benim tavuklarima kiyilirmi onlara nasil kesip yiyeyim cani insan
Zuhhum yiyinSen yeme biz yeriznisankralicesi ile :)
HoşgeldinTeşekkür ederim tatlım , buranın olayı ne ki :)
Kafamıza göre ablacım işte , topik sahibi çayı bize ikram ettiriyor kendi hamileyim diye bi çayını göremedik daha
Hindi soslu olsunZuhhum yiyin
Hoşgeldin
Şuraya da bi imza alalım 1 senelik abone ediyoruz
Çıkış yasak
Olmaz....:) bağımsız da neymişHoş buldum tatlım , olur alabilirsiniz de ben bağımsız kalsam olmaz mı
De get seni yamyamHindi soslu olsun
Anlaşıldı sen kanyak olmuşsun belli olduOlmaz....:) bağımsız da neymiş
Kk nın üyesi
Bu topiğinin kölesi olacaksın
HoşgeldinizHoş buldum tatlım , olur alabilirsiniz de ben bağımsız kalsam olmaz mı
bana laf söylüyeceğine kalkta bi sen koy bacımKafamıza göre ablacım işte , topik sahibi çayı bize ikram ettiriyor kendi hamileyim diye bi çayını göremedik daha
aaaa çok kırıldımHamile olan kim :)) tamam tamam hatırladım şimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?