- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Neyse komşuyu da rahatsız etmiyim şimdi,çayınız çok güzeldi,ziyade olsun,yolu sevgiden geçen herkesle,bir gün biryerde buluşuruzhizmetimiz sınırsız komşunuzdan wifi şifresi rica ederseniz
memnun oluruz,
buradan oraya int göndermeye çabalıycam
bakalım olucak mı
Oooo tamamdir ozmn yolumuz duserse yer ton gosterrsn :)) anlastk :))Ayıp ediyorsun misafir benim işim
BeklerimmmOooo tamamdir ozmn yolumuz duserse yer ton gosterrsn :)) anlastk :))
Güzeldir denizi cokk bizde düşünüyoruz bu yaz didimi bakalım belki karşılaşırız
Cok sukur ozmn olur insallah cnm sabir gerektirir bu isler Rabbim nasip edecektir insallah bakalm bizim de vaktimiz gelir elbet
Neyse komşuyu da rahatsız etmiyim şimdi,çayınız çok güzeldi,ziyade olsun,yolu sevgiden geçen herkesle,bir gün biryerde buluşuruz
Hayirli geceler cnm Allah kabul etsinHatunlar iyi geceler yemeği yiyip doğru uykuya
Hani icraatOlduu iki deli araniza alıp beni naparsiniz bilmiyorum artıksağ çıkamam aranızdan
Çarşaf böreği yapayım sana gel ispanakliyi her zman yersin
cx vermedin :) kaldıysa hala aliyim bi bardaksana çay verdim mi cnm
Hg cnm afiyet olsun Allah kabl etsinBende geldiiiimmm.
Gece gece ne yedim yaaa
Sağol canım.Hg cnm afiyet olsun Allah kabl etsin
:))))) gece sahur yapmak hem cok sevap hemde erkenden yiyip yatinca iftr saati cok uzun okdr zmn birde yaz acikir halsizlesirsin mtlaka en azindn br ekmek arsi bsylr tost cay kahvaltisi yap ole ck zor olurSağol canım.
2 gecedir sahura kalkmadik akşama kadar öldük ya.
Abi insan sabah hayata aç olarak uyanır mi yaa.
Şimdi de porsuk gibi yedik.
Merhaba cnm hg gece gece kmse yk mrb yaziolr cvp yaziom snra ses yk :)))Kızlar merhaba :)
Bende geldimmmmm yer var mı bana da
Hoşbuldum canım :) herkes uykuda galibaMerhaba cnm hg gece gece kmse yk mrb yaziolr cvp yaziom snra ses yk :)))
Aynen herkes uyudu yada bni goren kacio anlayamadm :)))Hoşbuldum canım :) herkes uykuda galiba
Görünüp kaçıyorlar desene
Aynen herkes uyudu yada bni goren kacio anlayamadm :)))
Ooo masallahAllah anali babali buyutsun cock olunca ole tbi gece gndz belli deil ne de ttli emer smdi o massllah :))uykudadır uykuda bende uyucam da bebişin uyanmasını bekliyorum emzireyim:)
Amin camın benim amin inşallah :)Ooo masallahAllah anali babali buyutsun cock olunca ole tbi gece gndz belli deil ne de ttli emer smdi o massllah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?