- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.521
Aaaa sizde cok nazlisiniz cnm insana uc saat yeterDe get kızım yaaaa bak 3 buçukta yattım 9 da kalktım uyku akiyor gözümden kafayı duvara yaslasam uyuyup kalcam
Tebrik ederim canım haftada bir sekiz saat uyursam ölürüm ben 3 güne kanımcaAaaa sozde cok nazlisiniz cnm insana uc saat yetertabi haftada br 8 saat uyuyyp kendime geliorm bnde :)))
Hahahah yokya insanoglu bunyesi cok saglam hem bn kendimden supelniorm belkide bir Dahiyim gidip test yaptircm hahahhTebrik ederim canım haftada bir sekiz saat uyursam ölürüm ben 3 güne kanımca
Bencede yatırmalısın sende bir tuhaflık varHahahah yokya insanoglu bunyesi cok saglam hem bn kendimden supelniorm belkide bir sahiyim gidip test yaptircm hahahh
Bn insan deil miyimmmmmmmmm :)))Bencede yatırmalısın sende bir tuhaflık var
OlmayabilirsinBn insan deil miyimmmmmmmmm :)))
Sen bide bana sor korelDemek ki yalnız degilim. uykuyu bu kadar sevip kesitler halinde günlük 4 saat uyumak biraz degisik geldi bana. o yüzden dedim :)
Bak o olabilero halde ben bir melegim :))))))
Ayyyy cok mersiiii :)))))Bak o olabiler
Kiz sn hala dogurmadnmi ne gecmez zmnmis :))Sen bide bana sor korelkırk kez uyanıyorum . ve ben uyku düşkünü biri olarak
Deme yawww kızıyorKiz sn hala dogurmadnmi ne gecmez zmnmis :))
Bna kizmaz o bn ilk kez diom cnku :)))Deme yawww kızıyor
Kız daha vaktım var aaaaKiz sn hala dogurmadnmi ne gecmez zmnmis :))
Tobe tobe vaktin varsa heee ii ozmn vaktinde dogm olsn insallah 21 inden erken olaydi iiydi bnm burcumdn olurdu ikizler :)))Kız daha vaktım var aaaadogurmuyacam :))
AhahahahaaBna kizmaz o bn ilk kez diom cnku :)))
Yengeç olsun ben yengecim hem duygusal hem evcil hem becerikliTobe tobe vaktin varsa heee ii ozmn vaktinde dogm olsn insallah 21 inden erken olaydi iiydi bnm burcumdn olurdu ikizler :)))
Haha kiz ne yapıyım yani :) benim elimde olan bir şey değil:) bende ikizlerim :))Tobe tobe vaktin varsa heee ii ozmn vaktinde dogm olsn insallah 21 inden erken olaydi iiydi bnm burcumdn olurdu ikizler :)))
Bnden olsun cift krakterli derler oysaki karktermz ck saglam kiskanclr kim solediyse bnu :))Yengeç olsun ben yengecim hem duygusal hem evcil hem becerikli
Bak snde ikizlersin snn elinde deil zaten karninda hahahha gunun igrenc esprisini yapaym dedm ama istesen dogurrsn :)) ikin yeter hahahahaHaha kiz ne yapıyım yani :) benim elimde olan bir şey değil:) bende ikizlerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?