- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.541
Hahahahah biz snle vakti gelmisken ugrasalmda ozmn snn kucuk bebegin olck duygusal olrsn naslsa hahahahhaDelüler sizde bi hamile kalın bende sizin uğraşacam
Bak snde ikizlersin snn elinde deil zaten karninda hahahha gunun igrenc esprisini yapaym dedm ama istesen dogurrsn :)) ikin yeter hahahaha
Bazıları çift oluyor ama canım yaaa ani duygu degisimleri oluyor yengeç olsun yengecBnden olsun cift krakterli derler oysaki karktermz ck saglam kiskanclr kim solediyse bnu :))
Hahah :) dur dur elimden kurtulamacaksin :)Hahahahah biz snle vakti gelmisken ugrasalmda ozmn snn kucuk bebegin olck duygusal olrsn naslsa hahahahha
Zati 3 hafta kaldı dahada ugrasamicazDelüler sizde bi hamile kalın bende sizin uğraşacam
Oyyyy tatliskom bnmm tabikide saglikli sihatli gelsin insallah da ne zmn istiosa gelsin minnak ne de tatli kokar smdi masallah ona kucuk prenseskızın rahatını niye bozuyum canı sıkıldı mi gelir o :))
Kız bi karar verin ona göre ıkınacamBazıları çift oluyor ama canım yaaa ani duygu degisimleri oluyor yengeç olsun yengec
Bn bi sekil yaaparm duygu somurusu falan ozmn kiyamassn bna :))Hahah :) dur dur elimden kurtulamacaksin :)
Ay inşallah sana ve isteyen tüm herkese nasip olur canim ❤❤❤❤Oyyyy tatliskom bnmm tabikide saglikli sihatli gelsin insallah da ne zmn istiosa gelsin minnak ne de tatli kokar smdi masallah ona kucuk prenses
Ahahahahah annede ikizler ani karr deisikligi oluyo evet ama o da bizim eglenceli ic dunyamzKız bi karar verin ona göre ıkınacam
Hahaha sibeyyyylll şimdiden bana duygu sömürüsü yapıyorBn bi sekil yaaparm duygu somurusu falan ozmn kiyamassn bna :))
Aminnn cnm Allah razi olsunAy inşallah sana ve isteyen tüm herkese nasip olur canim ❤❤❤❤
Tabi bakti bgunun yarini da var dondu hemen :))))Hahaha sibeyyyylll şimdiden bana duygu sömürüsü yapıyor@sibell09
YengecccccccKız bi karar verin ona göre ıkınacam
İkizlerrrrrrrYengeccccccc
Baci lohusa kafasıyla uğraşmak kolaymı yaaa napsın kız terör estirirsin sonra mazallahHahaha sibeyyyylll şimdiden bana duygu sömürüsü yapıyor@sibell09
O zaman ıkınmıyorumYengeccccccc
HahahaBaci lohusa kafasıyla uğraşmak kolaymı yaaa napsın kız terör estirirsin sonra mazallah
Ikınma sakın derin nefes al gelirse ittir içeri kızım az daha bekle deO zaman ıkınmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?