- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.561
Yengeccccccc sonra sizin gibi uykusuz mu olsun kizcagizİkizlerrrrrrr
HahahIkınma sakın derin nefes al gelirse ittir içeri kızım az daha bekle de
Onu bilioz :)))HahahaYok kız ben sadece herife karşı sinirli olurum :)
Ahahahahaha acıdım enişte beye bide çocuk seviyorHahahaYok kız ben sadece herife karşı sinirli olurum :)
Yengec ne ya deniz mahsulumu bu ikizler olsn uykusuz olmaz o uslu kiz olck :))Yengeccccccc sonra sizin gibi uykusuz mu olsun kizcagiz
Ne aciyacan kızAhahahahaha acıdım enişte beye bide çocuk seviyor
Ay inşallah uslu olurYengec ne ya deniz mahsulumu bu ikizler olsn uykusuz olmaz o uslu kiz olck :))
Sen bana deniz mahsulumu dedinYengec ne ya deniz mahsulumu bu ikizler olsn uykusuz olmaz o uslu kiz olck :))
Aminnn insallah kizlr genelde bebekken uslu iki yaslarna dogru biraz nazli oluryorlr :)))Ay inşallah uslu olur
Ne aciyacan kıztamam arada çok abartıyorum ama yapacak bir şey yok
Yokk cnmmmm sn bni yanls anladin deniz mahsuni diyecektm hahahhSen bana deniz mahsulumu dedin
Gelirsem oraya şimdi senin gibi deli olacağına bak nikin bilen deli benim gibi olsun duygusal akıllı oturaklı evcimen hamarat becerikli güler yüzlü daha ne sayayım sanaYokk cnmmmm sn bni yanls anladin deniz mahsuni diyecektm hahahh
Hahaha sıkıyosa gel :))))Gelirsem oraya şimdi senin gibi deli olacağına bak nikin bilen deli benim gibi olsun duygusal akıllı oturaklı evcimen hamarat becerikli güler yüzlü daha ne sayayım sana
Benim.ozelliklerim değil burcumun özellikleri şekerimHahaha sıkıyosa gel :))))
Ayyyy kendni oven insanlardn nefrt ederm bn kendmi ovmem birakirim baskalari ovsun :)))))
Sonucta oyle oldugunu ima ettin okumama gerk yok sni az ck tanıdım:))) hem untmaki kizn anneside ikizler hihhhhh :)))Benim.ozelliklerim değil burcumun özellikleri şekerimaç oku
Kızım sussana yaaa kız ikizler dogurmasin diye övüyorumSonucla oyle oldugunu ima ettin okumama gerk yok sni az ck tanıdım:))) hem untmaki kizn anneside ikizler hihhhhh :)))
Yengece bişey olmamış iyi bak ne güzel bir yengeç daha varAyy noluyo yengeçlere nolmuş?? Benle oğlumda yengeç..
Nisanın çocuğu yengecmi ıkizlermi onu tartisiyoruk hani süt kardeşlerde var ya hizirmi yunus mi diyor bizde ikizler yengeç ikizler yengecAyy noluyo yengeçlere nolmuş?? Benle oğlumda yengeç..
Banane ikizler olck iste :)))) dogurur tbi nden dogurmasn yengec anneside ikizler dogruuyo mesela vay be analar neler doguruyo :)))Kızım sussana yaaa kız ikizler dogurmasin diye övüyorum
Hem ikizler annesi yengeç doğuramaz diye bir kanun varsa benmi bilmiyorum hıhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?