- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.581
Nisanın çocuğu yengecmi ıkizlermi onu tartisiyoruk hani süt kardeşlerde var ya hizirmi yunus mi diyor bizde ikizler yengeç ikizler yengec
Benim kız ikizler mi olacak yengeç mi olacak onu tartışıyorlarAyy noluyo yengeçlere nolmuş?? Benle oğlumda yengeç..
Ahahahahaha napalim anacim kimisi var biri zor doğuruyor kimiside 3 5 Allah ne verdiyseBanane ikizler olck iste :)))) dogurur tbi nden dogurmasn yengec anneside ikizler dogruuyo mesela vay be analar neler doguruyo :)))
Hayır aynı durumdayız farkındamısın
Aynen ya masallah bazisi seri anne :)))Ahahahahaha napalim anacim kimisi var biri zor doğuruyor kimiside 3 5 Allah ne verdiyse
Farkettm tmm ikizler olsn diip knuyu kapatlm hahahahaHayır aynı durumdayız farkındamısın
Kız biri var burda 4 yılda 4 çocuk doğurdu kadın tavşan gibi şok şok şokAynen ya masallah bazisi seri anne :)))
Kız zaten 5ten fazla doğuran nasıl doğuruyor anlamıyorum ben 2. yi zor doguracamAhahahahaha napalim anacim kimisi var biri zor doğuruyor kimiside 3 5 Allah ne verdiyse
OlmazzzzzzzzzzzFarkettm tmm ikizler olsn diip knuyu kapatlm hahahaha
Hay masallah demekki ceketini giyse kocasinin tmm hahahahah cok ilginc adam centilmenlik bile yapamick sogukta karisina ceketni verse Allahhhhh :))Kız biri var burda 4 yılda 4 çocuk doğurdu kadın tavşan gibi şok şok şok
Vallahi hemde azmine hayran kalıyorum 3 çocuğu geçenleri ben sıyırırım kanımcaKız zaten 5ten fazla doğuran nasıl doğuruyor anlamıyorum ben 2. yi zor doguracam
Yuh yok artik :OKız biri var burda 4 yılda 4 çocuk doğurdu kadın tavşan gibi şok şok şok
Olcak o kadr :))) az kaldi zaten gorcz hihhhh :)))Olmazzzzzzzzzzz
Benim kızım karar verecek kızlar sakin olunOlmazzzzzzzzzzz
Hahah oldu mu bakarsın da :) 3 ten fazla çok bence :)Vallahi hemde azmine hayran kalıyorum 3 çocuğu geçenleri ben sıyırırım kanımca
Yaaaa valla eşimin büyük halası misal doğurmuş da doğurmuş tabi arada vefat edenler varmış kocası en son dayanamayıp ceketimi atsam gebe kaliyon ne bu demiş ve son bebeği aldırmışlar sağ olsaymış 10 a yakın çocuğu olurmuş 3 tane ikiz geriside tek tek bir sürü cocukHay masallah demekki ceketini giyse kocasinin tmm hahahahah cok ilginc adam centilmenlik bile yapamick sogukta karisina ceketni verse Allahhhhh :))
Tabikide kizin karr vercek ama bni duyuyodur emnm :)))Benim kızım karar verecek kızlar sakin olun
Masallah bolesni ilk diyuyom bide cifter cifter Dikkt etmeleri ck zor tbi bazisi ck kolay kalio bazisida zor ornek bn :)))Yaaaa valla eşimin büyük halası misal doğurmuş da doğurmuş tabi arada vefat edenler varmış kocası en son dayanamayıp ceketimi atsam gebe kaliyon ne bu demiş ve son bebeği aldırmışlar sağ olsaymış 10 a yakın çocuğu olurmuş 3 tane ikiz geriside tek tek bir sürü cocuk
Valla tatlım suç onlarda önlemini alsalarmışYaaaa valla eşimin büyük halası misal doğurmuş da doğurmuş tabi arada vefat edenler varmış kocası en son dayanamayıp ceketimi atsam gebe kaliyon ne bu demiş ve son bebeği aldırmışlar sağ olsaymış 10 a yakın çocuğu olurmuş 3 tane ikiz geriside tek tek bir sürü cocuk
Haha bilemem orasınıTabikide kizin karr vercek ama bni duyuyodur emnm :)))
Yaaaa aynen mesela bir tanıdığımız daha bir buçuk yaşında tekrar hamile kaldı hopp ikiz ve bu kız kv kp aynı evde doğurdu bunları nasil yaptı hala düşünürüm: -)Yuh yok artik :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?