- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.621
Ahahahahaha bak yine dokundun bana kış dua et oğlak falan olmasın böyle bir burç yok arkadaş kocamdan biliyorumBazilari dio (atiyorum)dur bn haziranda hamile kalayimda yazin cocuk bakmak zor olur kisin dogsun onu bile ayarlyp ona gre hamile kalabilen vr masallah bnde diom olsnda yengec burcu olsn hahahahah
Hahaha oglak bnmde tnidiklrm vr inattt ayyyy zor :)) bnm esim balik :))) solemesi bile ne kdr naif :)))Ahahahahaha bak yine dokundun bana kış dua et oğlak falan olmasın böyle bir burç yok arkadaş kocamdan biliyorum
Ahababaha sağlıkla olsun 3 yıl sonra olsun kuzum napalim yaaa demekki sebepsiz seninki bendede yok problem ama nasip isteGostermedigim dr kalmadi :))) nasip kismet diolr tip caresiz :)))
Oyle nasipten ote koy yok buna yapilck bsy de yk beklicz elimzdn gelenin fazlasni yaptik gerisi Allahtan herseyin hayirlisi olsun Rabbim tez zamanda tum isteyene saglikli hayrli nasip etsin insallahAhababaha sağlıkla olsun 3 yıl sonra olsun kuzum napalim yaaa demekki sebepsiz seninki bendede yok problem ama nasip iste
Valla ben inadını kırıyorum onun öğrendim artık geçinirsen çok iyi bir burç ama tersine denk.gelmeHahaha oglak bnmde tnidiklrm vr inattt ayyyy zor :)) bnm esim balik :))) solemesi bile ne kdr naif :)))
Evlilik oledir zten cnm o ters sen ters gitmez bu gemi biri kizginsa dieri alttn alck sniri yatisinca gzlce knsck en gzl yontm bu sabir cok onmli bnm en kotu huyum sabrsizlikti smdi sabrtmeyi ogrendm...Valla ben inadını kırıyorum onun öğrendim artık geçinirsen çok iyi bir burç ama tersine denk.gelme
Bizim evde öyle tatlım ❤mesela ben kizsam kavga erdem benim herif susarEvlilik oledir zten cnm o ters sen ters gitmez bu gemi biri kizginsa dieri alttn alck sniri yatisinca gzlce knsck en gzl yontm bu sabir cok onmli bnm en kotu huyum sabrsizlikti smdi sabrtmeyi ogrendm...
Bizde soledir aslnda ikimz bir arada knsr ikmzde bsy anlamayz sonra susarz ve hersy normale doner :))) ama genel evlikllerde ole olmali biz esmle ikmzde snirimz saniyelk ondan bazisi ck snirli oluyo onlr arasnda da yontm az once dedgmBizim evde öyle tatlım ❤mesela ben kizsam kavga erdem benim herif susare adam konuşmayınca nasıl kızıyım
HahahaBizde soledir aslnda ikimz bir arada knsr ikmzde bsy anlamayz sonra susarz ve hersy normale doner :))) ama genel evlikllerde ole olmali biz esmle ikmzde snirimz saniyelk ondan bazisi ck snirli oluyo onlr arasnda da yontm az once dedgm
Bnde daha bu sabah bakabldm bnm sucum yk :)))Kizlarr hepinizle küstumminsan 2000 bine yakinn mesjda hic mi beni etiketlemez
HahahKizlarr hepinizle küstumminsan 2000 bine yakinn mesjda hic mi beni etiketlemez
Kiz ondan demio kmse bni hatrlamadi dmekbistiyo bni hatrlamadigi gibi :)))HahahKız topigin yolunu mu unuttun ne biliyim :) yukarıda izlenen konular var tatlım ordan görebilirsin eğer bildirim gelmiyorsa ❤❤❤
Kız gelin aaa :) illa etiketlememiz mi lazım :)Kiz ondan demio kmse bni hatrlamadi dmekbistiyo bni hatrlamadigi gibi :)))
Mesele o deil bosver onemli de deil :))Kız gelin aaa :) illa etiketlememiz mi lazım :)
Yok canimmm arada girip cikiyomm allah kahretmesinki serefsizin biri numarami dagitmis arayan arayana hele biri 3 defa aramis ayni numara 3 de de isim bi emre oliyir bi kaaan cilgina döndümKiz ondan demio kmse bni hatrlamadi dmekbistiyo bni hatrlamadigi gibi :)))
Ask olsun atarmi yapiyonn ))Kız gelin aaa :) illa etiketlememiz mi lazım :)
Vay serefsiz kotu ardi arkasi gelmez aramalarin aryanlra sorveya esin sorsun nerdn bldnz die anck ordn silersn kurtulrsnYok canimmm arada girip cikiyomm allah kahretmesinki serefsizin biri numarami dagitmis arayan arayana hele biri 3 defa aramis ayni numara 3 de de isim bi emre oliyir bi kaaan cilgina döndüm
Mesele o deil bosver onemli de deil :))[/QUOT
Anlamadimm canjmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?