- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.661
Kız ramazan ayında tobe tobeUnutmam icin icmek lazimmm:)
Olsn cnm bnde her yoldn dniorm hangisi olrsa nasip . Tupbebekte ilk ucte yuzdedoksan oluyormus Rabbim nasip etsin insallah tez vakitteKiz benimki bitupbebekle oluyor 2 defa yaptik olmadi 3 icinde baya strese bagladimm:) nasipp doktorlar banada olmaz biraz zor diyor bilmiyorumm
Kiz aradasim kontoru yokmus ondan aradi hal hatir sordu kapatti herbelde silmemis numarayi onda kalms iste boyleArkadasın in eniştesi nasıl bulmuş numaranı peki
Insallah canimm herkese sanadaOlsn cnm bnde hee yoldn dniorm hangisi olrsa nasip . Tupbebekte ilk ucte yuzdedoksan oluyormus Rabbim nasip etsin insallah tez vakitte
Bu sene bu isi halledecem ole hissediom :)))Kızlar bu topige hamiş veya hamisler lazımona göre
Aminnn Allah razi olsn bnm hicbsy olmamasina ragmen br tupbebek denedm olmadi oyuzdn uzulme kafana tkma zamani gelmemistir demektir yoksa sebep bile olsa ne sornlri olanlrin cocuklri oluyo hayrlisiyla bzimde olur cnmInsallah canimm herkese sanada
Bu sene mi :)) obur ay de bari :)Bu sene bu isi halledecem ole hissediom :)))
Belki yarin belki yarindanda yakin ama elmden geleni ypcm :)))) ins bu ay olablr belki :))Bu sene mi :)) obur ay de bari :)
Sana cekmekmiiiii almıştım sağol canım ben uykumla iyiyim yoksa kafayı yerimHehehe doru az uyudum dmisti uyuya kaldi sanrm. Hic bna cekmemis :)))
@sibell09
Yani duznli uykubgzl tabi bnde isterm gece yataym sbah kalkaym ama yk :)))Sana cekmekmiiiii almıştım sağol canım ben uykumla iyiyim yoksa kafayı yerim
Caniiiiimmmm nerelerde kaldinnnnnnnn@sibell09 kimleri görüyoruz
Bacım senin hormonlar denisik ya bu çocuk işini bide gündüz dene bakalımYani duznli uykubgzl tabi bnde isterm gece yataym sbah kalkaym ama yk :)))
Bak örnek al kiralice ayyy kiz simdi nerden baslasamm bilemedimm hava sicak ya cileklerimde olmus onlari dun toplayip terar capaladimm:)Caniiiiimmmm nerelerde kaldinnnnnnnnyaaaaa
Gel oğrumm hos geldinn ❤❤Selam kizlar:) nasilsiniz?
Ohhh ohhh ohhh bahçeli evin dimi ne organik çilek yanlız bende bir sorun var dikmeyi çok.severim ama bakamıyorum hava sıcak çıkamıyorum dışarıBak örnek al kiralice ayyy kiz simdi nerden baslasamm bilemedimm hava sicak ya cileklerimde olmus onlari dun toplayip terar capaladimm:)
Hahahah cok mantikli bn bnu daha once nden dusunemedm :)))) bi o kalmisti zten denemedgm dicm ama onuda denedm hahahahahahahahah yok cnm ya olmaynca olmuyor :))Bacım senin hormonlar denisik ya bu çocuk işini bide gündüz dene bakalımhani herşey sende ters ya gece yaptın olması bide gündüz yap
As cnm iyiyim sn nslsin hosgeldin :))Selam kizlar:) nasilsiniz?
Evet bahceli ev yanliz benimm degil kira dede tek oturuyor o dikmemi istedi sagolsun hersey organik bi tosun yokOhhh ohhh ohhh bahçeli evin dimi ne organik çilek yanlız bende bir sorun var dikmeyi çok.severim ama bakamıyorum hava sıcak çıkamıyorum dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?