- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.641
Kim dagatimis salak bi ardasim bar enistesinin numarasindan aramis adam da gizliden kaydetmis dun baya küfür edince dagitmala tehtit edi dagitmisVay serefsiz kotu ardi arkasi gelmez aramalarin aryanlra sorveya esin sorsun nerdn bldnz die anck ordn silersn kurtulrsn
Enistesinn karisini bul sole ona mustehak terbiyesz pislikKim dagatimis salak bi ardasim bar enistesinin numarasindan aramis adam da gizliden kaydetmis dun baya küfür edince dagitmala tehtit edi dagitmis
Kiz onun baldizina dedim adam piskopat esimden cekinmez arkadasima demis ben dini bisey yolamism neyse ya kiz senle tanusmadik galibaEnistesinn karisini bul sole ona mustehak terbiyesz pislik
Polise ver pisligiKiz onun baldizina dedim adam piskopat esimden cekinmez arkadasima demis ben dini bisey yolamism neyse ya kiz senle tanusmadik galiba
Kız kim dağıtmışYok canimmm arada girip cikiyomm allah kahretmesinki serefsizin biri numarami dagitmis arayan arayana hele biri 3 defa aramis ayni numara 3 de de isim bi emre oliyir bi kaaan cilgina döndüm
Kiz sibişhhh nereye kayboldunnnBenimkileri de duyuyor o vakit
Evet hamiş hamiş yormayın beniAsk olsun atarmi yapiyonn ))
Evli kafasi karisik çocuksuz kocaelide oturuyomm yas 24 biraz mesajlarina gozum takildi seninki sebepsiz galibaPolise ver pisligi
Evet cnm tnismadk evli mtlu cocuksuz yas 29 dun d gnumdu :)) istanblda oturuorm sn ?
Ahlaksız yaKim dagatimis salak bi ardasim bar enistesinin numarasindan aramis adam da gizliden kaydetmis dun baya küfür edince dagitmala tehtit edi dagitmis
Tm ayyyy kiyarmiyimm sana unuttum bileEvet hamiş hamiş yormayın beni
Hepsini deşifre edeyimm ddgitirecammm:)Ahlaksız yagit numarayı değiştir tatlim
UyuyordurKiz sibişhhh nereye kayboldunnn
Niyetiysen içme kızTm ayyyy kiyarmiyimm sana unuttum bile
Hahaha tamamHepsini deşifre edeyimm ddgitirecammm:)
Evet cnm sebeb nasip deil henuz snn sebebepsiz mi ozel deilse daha yasin genc olur insallah Allaha sukur zor ama imkansiz deil bgun dr asla cocugunz olmaz da diyeblrdi buna da sukur demekki zmni gelmemisEvli kafasi karisik çocuksuz kocaelide oturuyomm yas 24 biraz mesajlarina gozum takildi seninki sebepsiz galiba
Arkadasimin enistesi evli bide oğlu var serefsizinKız kim dağıtmış
Hehehe doru az uyudum dmisti uyuya kaldi sanrm. Hic bna cekmemis :)))Uyuyordurgece uyumadı galiba
Kiz benimki bitupbebekle oluyor 2 defa yaptik olmadi 3 icinde baya strese bagladimm:) nasipp doktorlar banada olmaz biraz zor diyor bilmiyorummEvet cnm sebeb nasip deil henuz snn sebebepsiz mi ozel deilse daha yasin genc olur insallah Allaha sukur zor ama imkansiz deil bgun dr asla cocugunz olmaz da diyeblrdi buna da sukur demekki zmni gelmemis
Kızlar bu topige hamiş veya hamisler lazımEvet cnm sebeb nasip deil henuz snn sebebepsiz mi ozel deilse daha yasin genc olur insallah Allaha sukur zor ama imkansiz deil bgun dr asla cocugunz olmaz da diyeblrdi buna da sukur demekki zmni gelmemis
Arkadasın in eniştesi nasıl bulmuş numaranı pekiArkadasimin enistesi evli bide oğlu var serefsizin
Unutmam icin icmek lazimmm:)Niyetiysen içme kız
Hahaha tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?