- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Selamm canimmm dur daha iftara karpuz kesecektik nereye gidiyorsunKızlar bi selam diyip çıkıcam :))
Bende uyuyordum ama artık yokkk belki bu gece uyurum benim herif yarın.tutmuyof oruç o kalkmazsa bende yer yatarım artıkCnm gece 5 oglen 11 ise uykun olmasi ck nrmal genelde evde olan insnlr 12 saat uyuyor :)))
Ay düşünmek istemiyorumiftar menünüz ne kızlar
yemek olarak ne düşünüyosunuz?
Yat o zaman hadi örttüm üstünüKız 3 de yattım kız uyutmadi beni .eşim 6 da çıkıyor 8 de oğlan gidiyor nasıl rahat uyuyayim
Iftara kizzzzzzkarpuuuz
Ramaznda biraz da dengeler sasior cnm sahur birz uyku saatlrini bozuyor ama olsn iftarin o guzlligi bollugu bereketi hersye degiyorBende uyuyordum ama artık yokkk belki bu gece uyurum benim herif yarın.tutmuyof oruç o kalkmazsa bende yer yatarım artık
Ciddn uzuldm ya dunde briyle bu sklde oldu dedm acaba burlar bni kaldirmio mu :)))
Tabikide vallahi huzur buluyor insan teravihe gidiyoruz vallahi camide yatasim geldi hiç bu kadar huzur dolu olmamistim bu yıl.bir başka bendeTamaznda biraz da dengeler sasior cnm sahur birz uyku saatlrini bozuyor ama olsn iftarin o guzlligi bollugu bereketi hersye degiyor
Aman aman naz yapta komsulugumuza zeval gelmesin belkide bna ck yakinsin arr blurum yksa sni :)))))ay yok şekercim
üzülme komşumsun sen benim
takıldım ben de
naz yaptım azcık!
Gebe o gebeIftara kizzzzzz
Oyyyy oyyyy oyyyh ellerin dert görmesin guzummm sagollliftardan sonra çay servisi kızlar
bu akşam yanında lokum da dağıtacağım
Ay düşünmek istemiyorumne yapsam ki yemek bende bugün :))
Offff agzim sulandi :)))) ama bn birtakm ndenlerdn dolayi tutamiom mlsfiftardan sonra çay servisi kızlar
bu akşam yanında lokum da dağıtacağım
Oyyyy oyyyy oyyyh ellerin dert görmesin guzummm sagolllbi sen düşünüyorsun zaten bizi
Kiz yoksa hamismisin sn :))))Tabikide vallahi huzur buluyor insan teravihe gidiyoruz vallahi camide yatasim geldi hiç bu kadar huzur dolu olmamistim bu yıl.bir başka bende
Offff agzim sulandi :)))) ama bn birtakm ndenlerdn dolayi tutamiom mlsf
Ayyy yu pardon o zaman vallahi yanlışlıkla olduGebe o gebe
Ooooo torpilim buyuk tsk edermhadi yaa :/
olsun cnm
ben ilkokuldan beri tutuyorum
sana özelden göndereyim lokum
kimse görmeden yersin =)
komşuluk hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?