- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
yaş 28 8 yıllık evli 2 kızı olan anneTanışmadık sen hak-iş son diye üstüne gitmiyoruz bu nasil ev sahipliği ayol ama yardımcıları iyi bulmussun yerini doldurdular aratmiyorlar
Tanışalım hadi sibel ben yas 26
5 yıllık evli cocuksuz
Baya yakiniz cok skur evet ck gzl :)))
borçlarını en yakın zamanda tutsaydın tatlım kaldığı zaman bir daha tutamıyorsunAh
Ahahahaj
selam canım❤♡❤♡❤♡ hamilelere ve özel durumu olup niyetli olamayan kızçelere çay servisimiz özelden devam ediyorSelam millettt :)
Tanışmadık sen hak-iş son diye üstüne gitmiyoruz bu nasil ev sahipliği ayol ama yardımcıları iyi bulmussun yerini doldurdular aratmiyorlar
Tanışalım hadi sibel ben yas 26
5 yıllık evli cocuksuz
Ben servis şoförüyüm sen bilmiyormusun aaaaorası neresi
çok uzak mı
otobüs geçer mi
Olsun saglikli sihatli olsunlar hayatta olsnlrda....biz uzağız ama yakın olmak çok isterdim =)
Ben niyetliyim canım bana ne var :)))selam canım❤♡❤♡❤♡ hamilelere ve özel durumu olup niyetli olamayan kızçelere çay servisimiz özelden devam ediyor
inşallah çocuklu olacak canım❤♡❤♡❤♡ben de 5 yıllık evli çocuksuz sibelcim
iftardan sonra gel o zaman :) şimdilik yok bir şey sana :)Ben niyetliyim canım bana ne var :)))
Selam millettt :)
Bende kuzummm 3 numeromu yolda tam olarak bellimi cinsiyeti ne ne güzel kız.annesi olmak bol bol bereket insallahyaş 28 8 yıllık evli 2 kızı olan anne❤♡❤♡❤♡ memnun oldum tanıştığıma
Kader ortagummm gell bi selfi çekilelim poz verben de 5 yıllık evli çocuksuz sibelcim
inşallah çocuklu olacak canım❤♡❤♡❤♡
ooo aktarmalıymış bu hat yav:) yalnız ikram süper:)Ben servis şoförüyüm sen bilmiyormusun aaaa
Haydiiiii bir iki bir iki soğanın cucugune gider bdv den geçer haydiiiii
Nottt; ücreti inerken değil.binerken bozuk tam ve eksiksiz ödeyiniz iftardan sonra gelenlere bol naneli limonata muesseseden
Hoşbuldum :)) ohhh mis gibi vallaaa muhabbetle ne güzel gider çayhoşgeldin akşamları çay servisimiz vardır
iftardan sonra =)
Kader ortagummm gell bi selfi çekilelim poz ver
Hoşbuldum :)) ohhh mis gibi vallaaa muhabbetle ne güzel gider çay
Gel sana şimdiden var hamissin ne de olsaooo akyarmalıymış bu hat yav:) yalnız ikram süper:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?