"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

istiyor musun tatlım ben bir şey anlamadım ya
Istiyorum kuzum Allah nasip ederse
Simcik şöle anlatiyim latiyya hamile ya bide demiş kinayeli de ona dedim hamile kafası böle çalışıyo diye anlatabildimmi senin uykun gelmiş hadii yat kızım erer eee eee eee pışssss pışssss pısssss

Bazi insanlar vrdir sansi gecer herkese biz oncdn calisirken 5 kisi ayni yerde clisiodk bekrdik snra evli br kiz geldi hepmz bir sne icinde evlendk :))) smdide nisan bize ugurlu gelr belki nisankralicesi @sibell09
Insallahhh kuzum çok inanırım ona bazı insanlarla konuşsam tanımasam bile kanım.kayniyor bazisinida gorsem de içim almıyor başıma ağrı giriyor inşallah bulaşır bizede

Insallahhh kuzum çok inanırım ona bazı insanlarla konuşsam tanımasam bile kanım.kayniyor bazisinida gorsem de içim almıyor başıma ağrı giriyor inşallah bulaşır bizede
Hayirlisi be bakalm bizimde o gnlermz gelecek :))) insallahhhhhh

hahhaha anladım inşallah en kısa sürede isteyen herkes ve özellikle @Enyalios @sibell09 Lazi Oxorca hamile kalırısnız canlarım❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…