- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.221
Ooooo masallah Allah analali babali buyuysun ne bilim nisan i gorunce tum hamileler ole saniodm sn gayet sakinsin oyuzdn anlayamadm hahahahivit 5 aylık:)
Allah mi söyletiyor ramazan günü Allah'ım duy sesimihamile misin kız :)
istiyor musun tatlımAllah mi söyletiyor ramazan günü Allah'ım duy sesimi
sağol canım amin:) nisan tamamen ayrı bi vaka :)))Ooooo masallah Allah analali babali buyuysun ne bilim nisan i gorunce tum hamileler ole saniodm sn gayet sakinsin oyuzdn anlayamadm hahahah
Istiyorum kuzum Allah nasip ederseistiyor musun tatlımben bir şey anlamadım ya
ay hadi inşallah allah hayırlısını versin:)Belki onmzdeki ay bnde katlirim hamilelik kervaninaaa
InsallahhhhBelki onmzdeki ay bnde katlirim hamilelik kervaninaaa
Insallahhh kuzum çok inanırım ona bazı insanlarla konuşsam tanımasam bile kanım.kayniyor bazisinida gorsem de içim almıyor başıma ağrı giriyor inşallah bulaşır bizedeBazi insanlar vrdir sansi gecer herkese biz oncdn calisirken 5 kisi ayni yerde clisiodk bekrdik snra evli br kiz geldi hepmz bir sne icinde evlendk :))) smdide nisan bize ugurlu gelr belkinisankralicesi @sibell09
bak yasağol canım amin:) nisan tamamen ayrı bi vaka :)))
Hayirlisi be bakalm bizimde o gnlermz gelecek :))) insallahhhhhhInsallahhh kuzum çok inanırım ona bazı insanlarla konuşsam tanımasam bile kanım.kayniyor bazisinida gorsem de içim almıyor başıma ağrı giriyor inşallah bulaşır bizede
Insallahh canım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.herkese AllahHayirlisi be bakalm bizimde o gnlermz gelecek :))) insallahhhhhh
hahhaha anladımIstiyorum kuzum Allah nasip ederse
Simcik şöle anlatiyimlatiyya hamile ya bide demiş kinayeli de ona dedim hamile kafası böle çalışıyo diye anlatabildimmi senin uykun gelmiş hadii yat kızım erer eee eee eee pışssss pışssss pısssss
kııız sevmez olur muyuz sevdiğimizden takılıyoruz :*)bak yabeni sevmediyseniz çekip giderim
kalıyorum o zaman :) :)❤♡❤♡❤♡kııız sevmez olur muyuz sevdiğimizden takılıyoruz :*)
oleeyyy:)kalıyorum o zaman :) :)❤♡❤♡❤♡
çenelere
Inşallah canım hamilelerin duası kabul olur dua et bizehahhaha anladıminşallah en kısa sürede isteyen herkes ve özellikle @Enyalios @sibell09 Lazi Oxorca hamile kalırısnız canlarım❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?