- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.241
Nasil amaçenelere
isteyen herkes aklımda canım ❤♡❤♡❤♡Inşallah canım hamilelerin duası kabul olur dua et bize
Bitanesinisteyen herkes aklımda canım ❤♡❤♡❤♡
Ders çalışıyorum. . Bi bakim bildirim var mı dedim.. tutmayın beni :)))
Bariz yetişemiyorum kuzummNasil ama
Kolay gelsin tatlım , tuttuk bırakmak olmazDers çalışıyorum. . Bi bakim bildirim var mı dedim.. tutmayın beni :)))
Valla şarjım.bitti dışarıdaydım bir saat sonra geldim ne göreyim 20 sayfa bunların çenesi iyice düştü artıkBariz yetişemiyorum kuzumm
GidemezsinDers çalışıyorum. . Bi bakim bildirim var mı dedim.. tutmayın beni :)))
ben sabah okuyamadım vallaValla şarjım.bitti dışarıdaydım bir saat sonra geldim ne göreyim 20 sayfa bunların çenesi iyice düştü artık
Diyene bak hele :)))Valla şarjım.bitti dışarıdaydım bir saat sonra geldim ne göreyim 20 sayfa bunların çenesi iyice düştü artık
Aynen ben bildirimlerin hızına yetişemiyorum şahsenValla şarjım.bitti dışarıdaydım bir saat sonra geldim ne göreyim 20 sayfa bunların çenesi iyice düştü artık
kız sen bana çok tanıdık geliyorsun kk da neden kiGidemezsin
Ben iki buçukta ayrıldım valla sonrasını bilmiyorum tabi sen erken uyudunben sabah okuyamadım valladirek daldım konuya sahura kadar ne çene yapmışlar yahu
Çaktırmasana kizzzzDiyene bak hele :)))
hahah iyi yapmışın :)Ben iki buçukta ayrıldım valla sonrasını bilmiyorum tabi sen erken uyudunhamissin diyede kıyamadık
Nasil çok tanıdıkkız sen bana çok tanıdık geliyorsun kk da neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?