- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.661
Atma pampa ,tığın öbür versiyonusunYürüyen su tulumuyum yemin ederim
Benim için yediklerin sonra sana yol su olarak geri döner merak etme ...hehehee şaka kız saka ,basen ve göbek olarak geri döner :)))
Aha kendi söyledi kendi cevapladıAtma pampa ,tığın öbür versiyonusun
Prensesim,börekler feda olsun sana
Ben de son dakikaya kadar zikkimlanmaktan nikotin zehirlenmesi yaşıyorumAha kendi söyledi kendi cevapladı
Ay şaka maka suyu çok kaçırdım karnıma ağrı girdi resmen
Ayy cınııımm, ellerine sağlık ..Prensesim,börekler feda olsun sanaEki Görüntüle 2001775
Buyur buyur,kaynanan seviyorBiri borekmi dedii
Buyur buyur,kaynanan seviyor
Yapppmaaa sende miiseviyo belki
Bu arada sevindirik bir haber yemeğini kendi evimde yapıp yiyor artıkseviyo belki
Yok be yaaa kesin sevmiyoYapppmaaa sende mii
Ohh maşallah ...sus nazar olmasınBu arada sevindirik bir haber yemeğini kendi evimde yapıp yiyor artık
Ahahahahaha bende böyle düşünmüştümYok be yaaa kesin sevmiyo
Amin amin olmasın gitti basimdan şükür 5 yıl sonra balayı yaşıyoruz adamlaOhh maşallah ...sus nazar olmasın
Ahahahaha söyleyemem artık aynı ortamda çok zor bulunuyorum hemide sevmiyor zorlamanın alemi yokBana bu,cümleyi kurana,seviyo tabi,benim gibi gelini nerden bulacak diyorum, kv oradaysa bakıyor,birşeyde diyemiyor,öyle kalıyor
İlk duydum bunu, bende dün akşam ewde 2 fincan adaçayı içtimBen de bugün eşime alacaktım kendim de yerim dayanamam diye almadım
Sen nasılsın daha iyisindir inşallah
Adet söktürc bitkiler denesene canım civanperçemi gibi
Yok ya menün gayet iyi
Oooo çok teşekkür ederim canım, içmiş kadar oldum.naber şekerimm çaylar hazır buyur gel
Bekarlık sultanlık ama evlilikte güzel bişi bana göree Allah bozmasınevet canım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?