- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.701
Günaydın belli zaten uykusuzluk profiline yansımışGunaydin dicemde bn dha uyumadm yine :)))
Kız sen normalmisinn uykusuz ölcen gel kıvrıl yanıma uyuturum ben seniGunaydin dicemde bn dha uyumadm yine :)))
Haha gece sahura kadar oturursan tabi :))Daa kalkmadimki hala yatıyorum ben
Oturmadım ki 10 da bi uyudum 3 de uyandım 5 de yattım bida şimdi uyandımHaha gece sahura kadar oturursan tabi :))
Heheheh bn normalmiyim yillardir soruyorum bu soruyu kendime cvp hayir :)))) heheh sn uyu ya bnm dha bir saatim vr mugeyi izlicm snra yatarm :)))Kız sen normalmisinn uykusuz ölcen gel kıvrıl yanıma uyuturum ben seni
O bikere uykulu deil ölü :)))))Günaydın belli zaten uykusuzluk profiline yansımışbiraz uyu kız
Bende öyle düşünmüştüm zaten bi gözüm açık uyuyom ben şuan zatenHeheheh bn normalmiyim yillardir soruyorum bu soruyu kendime cvp hayir :)))) heheh sn uyu ya bnm dha bir saatim vr mugeyi izlicm snra yatarm :)))
Sekerleme derler ona uykunun her cesitini bilriimBende öyle düşünmüştüm zaten bi gözüm açık uyuyom ben şuan zaten
Haha :)) uyku depola zaten şimdiOturmadım ki 10 da bi uyudum 3 de uyandım 5 de yattım bida şimdi uyandım
Kız benim uykum olacak müge değil hicbir şey ayakta tutamazHeheheh bn normalmiyim yillardir soruyorum bu soruyu kendime cvp hayir :)))) heheh sn uyu ya bnm dha bir saatim vr mugeyi izlicm snra yatarm :)))
Her biseyi biliyorsun Ama uyuyamiyosun nedenseUyanik seni :))))
Gelip su dokuyum bariBende öyle düşünmüştüm zaten bi gözüm açık uyuyom ben şuan zaten
Zekiler az uyurmus bilim adamlari dio :)))Her biseyi biliyorsun Ama uyuyamiyosun nedense
Benim uyku depolandığı valla biz anı yaşıyoruZHaha :)) uyku depola zaten şimdi
Kız benim uykum olacak müge değil hicbir şey ayakta tutamazkızım hariç tabi
Bnm uykum ck yk dha yeni yeni geliyo oyuzdn birbcuk saat dha dyanrm :)) o da aksm misafrlige gtmesm dhadaboturrmda orda uyuklarmbbasm agrir die korkuom :))))Haha :)) uyku depola zaten şimdi
Kız benim uykum olacak müge değil hicbir şey ayakta tutamazkızım hariç tabi
Bence depola tatlım :) ileride anlarsın beni :))Benim uyku depolandığı valla biz anı yaşıyoruZ
Heee şimdi bana sen aptal mi dedin yanıZekiler az uyurmus bilim adamlari dio :)))
HahaBnm uykum ck yk dha yeni yeni geliyo oyuzdn birbcuk saat dha dyanrm :)) o da aksm misafrlige gtmesm dhadaboturrmda orda uyuklarmbbasm agrir die korkuom :))))
Inşallah uyur kalırsınBnm uykum ck yk dha yeni yeni geliyo oyuzdn birbcuk saat dha dyanrm :)) o da aksm misafrlige gtmesm dhadaboturrmda orda uyuklarmbbasm agrir die korkuom :))))
Akillilarda cok uyurmus :))))Heee şimdi bana sen aptal mi dedin yanı
Dökme girme uykumla benim aramaGelip su dokuyum barihem serinlersin hemde uyanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?