"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Ben alırım sende gel buraya huzur bulursun hem kızından ayrılmamış olursun
Yok bn ailemi birakip biyere gtmem evlendm yine gtmedm ilerdede gitmem Rabbim nasip ettikce kizimda anasina bnzer birkmaz anasni :))) hem istten baska yerde yasayamam bn :)) ozmn olmdi bu is :)))

Yok bn ailemi birakip biyere gtmem evlendm yine gtmedm ilerdede gitmem Rabbim nasip ettikce kizimda anasina bnzer birkmaz anasni :))) hem istten baska yerde yasayamam bn :)) ozmn olmdi bu is :)))
Bende oğlunu vermem iç güveysi kızında sana benzer uyumaz zaten olmaz olmaz vazgeçtim ben

Hahah :) Kız bende evlendiremem gsliba

Valla ben uzağa gittim :) sevdiğin için mesafe farketmiyor :) aşık olursa kızın dinlemez seni :))
Sevgi icin mesafe farketmio tbkide oyuzdn sviosa gelir :))) dinlemesinde kirayim bacaklarni ayy sakasi bile kotu bn vermem kizimi baska diyarlra :))

Hahah :) Kız bende evlendiremem gsliba

Valla ben uzağa gittim :) sevdiğin için mesafe farketmiyor :) aşık olursa kızın dinlemez seni :))
Evlendirirsin evlendirirsin anan seni nasil verdi sende teliyle duvagiyla bir du ya eşyasıyla kendin ellerinle verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…