- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.721
Kıvır tabi kıvırAkillilarda cok uyurmus :))))
Uyksuz gdersm uyuklarm basm agrir wcye gder iki dkk uyurum sonra kendme gelrm sanki gunboyu uyumusum hahahah :)))Hahamisafirlikte uyuyormusun :))
Şimdiden anliyorumda uykum anlamiyo cocugum olursa napcam bilmem ben bu uykuyuBence depola tatlım :) ileride anlarsın beni :))
Hahaha deli yaUyksuz gdersm uyuklarm basm agrir wcye gder iki dkk uyurum sonra kendme gelrm sanki gunboyu uyumusum hahahah :)))
Not:Bu sirrimi sdce siz bilionz :)))
Estafurullah herkesin zekasi kendine zekidir :)))Kıvır tabi kıvır
Haha iyi o zaman geceleri eşinle birlikte dönüşümlü bakarsınız :))Şimdiden anliyorumda uykum anlamiyo cocugum olursa napcam bilmem ben bu uykuyu
Geceleri bna gonderrsin :)))Şimdiden anliyorumda uykum anlamiyo cocugum olursa napcam bilmem ben bu uykuyu
Tuvalette mi uyuyorsun Allah'ım sana geliyorum acayipsin ışteUyksuz gdersm uyuklarm basm agrir wcye gder iki dkk uyurum sonra kendme gelrm sanki gunboyu uyumusum hahahah :)))
Not:Bu sirrimi sdce siz bilionz :)))
Şekil A1 benim gibi dimiHahaha deli yakız evde yalnızsın e daha ne istiyorsun senin yerinde olacam yataktan çıkmam
Ahhh ahhh insan sahip oldugunun nankoru olmadiginin delisi olurmus. Sn uyumak istersn bnde mmkun oldkca uyank kalmak :))Hahaha deli yakız evde yalnızsın e daha ne istiyorsun senin yerinde olacam yataktan çıkmam
Hahahah evet ya cidden cok acaip bu acaba baska yapan vrmidir :)))Tuvalette mi uyuyorsun Allah'ım sana geliyorum acayipsin ışte
Anlaştık tamam gece sen bak ben uyurum seninkine de gündüz ben bakarım sen uyursunGeceleri bna gonderrsin :)))
AynenŞekil A1 benim gibi dimi
Gel yer değiştirelim :))Ahhh ahhh insan sahip oldugunun nankoru olmadiginin delisi olurmus. Sn uyumak istersn bnde mmkun oldkca uyank kalmak :))
Ayni ana gelirse gece ikisi bnde gunduz ikiside snde tmm anlastk :))))Anlaştık tamam gece sen bak ben uyurum seninkine de gündüz ben bakarım sen uyursun
Hiç sanmıyorum sen teksin git bir üniversiteye araştırsınlar seni tez konusu olcan vallaHahahah evet ya cidden cok acaip bu acaba baska yapan vrmidir :)))
Ben yatagim dışında uyuyamamHahahah evet ya cidden cok acaip bu acaba baska yapan vrmidir :)))
Yok bn yerimden memnunm :))) cocuk olana kdr keyf bnm :)))Aynen
Gel yer değiştirelim :))
Hahahaha tezlerini curuturum onlarn bn :)))Hiç sanmıyorum sen teksin git bir üniversiteye araştırsınlar seni tez konusu olcan valla
Haha akıllıYok bn yerimden memnunm :))) cocuk olana kdr keyf bnm :)))
Yahu bnde wc ye iki seksn yatmiom ole iki dkk gzlermi dnlendriom bildigin uyuma deil tbkide :)))))Ben yatagim dışında uyuyamambaşka yere gittiğimizde bile rahat edemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?